Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

divendres, 4 d’abril del 2008

PASANDO EL RATO

Caramba!!!

¡Alguien (absolutamente todos) ha descubierto la identidad secreta del Capitán Gallumbo! ¡Ese gran héroe que se cambiaba en las letrinas del transporte público!

Bueno, el motivo de mi post es una noticia que he leído hace unos días y que me dejó "asturat i esmaperdut". Trata de un muchacho llamado Mosley y de sus amiguitas. Se ve que el hombre se aburría una tarde y se dijo a sí mismo: "Me estoy aburriendo... ¡Ya lo tengo! ¡Me voy a montar una orgía sadomasoquista con 5 prostitutas". No una, ni dos, ni tres... ¡sino cinco! (puedes completar tu mismo la rima fácil). A todo esto, Mosley tiene un trabajo como otro cualquiera... nada, simplemente es el presidente de la federación Internacional del Automóvil (el que maneja la fórmula 1).

Bien, lo que más me ha llamado la atención ha sido que han dicho que en la fiesta del amigo Mosley, habían referencias al nazismo (en el vídeo no se ve ninguna pero bueno). Entonces, parece ser que todas las escuderías se le han lanzado encima porque le acusan de ser un racista y un antisemita, pidiéndole al amiguete Mosley que dimita; aún cuando aparentemente desempeña las funciones de su cargo correctamente. ¿Qué significa exactamente esto? ¿Que si el amigo Mosley se hubiera marcado una orgía "normal" (por favor, algún lector que frecuente orgías nos explique cómo son), no habría pasado nada? Ergo, ¿para los dueños de las escuderías es normal este tipo de "trobades de germanor" ?

No sé, me resultó todo esto tan surrealista que creí se podría ser interesante crear un intercambio de opiniones entre todos los ideólogos (intelectuales, filósofos; vamos... expertos de la vida en general...) que suelen frecuentar ( o son miembros) del Fossoblog. De todas maneras, si queréis documentaros, tuvimos un caso similar a éste y parece que al final al amigo no le hicieron exactamente dimitir ni influyó en su carrera profesional. Aunque ya sabéis lo que dicen: "¡Egpain is different!"

Pues nada, esto es to, esto es to, esto es todo amigos. Este es mi primer post (que no la primera aportación) que hago en este blog y espero no sea la última.

CISQUET DE CAN MOSCARDÓ

14 comentaris:

Anònim ha dit...

cada uno puede hacer lo que quiera en su vida privada mientras no afecte a su trabajo y otras cosas.

Que si el Sr. Max Mosley le va el rollo sado, pues nada, allá él. Supongo que por lo que se vienen quejando todos es porque la prostitución está penada en el Reino Unido.
Al fin y al cabo la gente se aburre mucho y de algo tienen que hablar.
Además este fin de semana siendo la carrera en Bahrein (imperio del petrodólar) pues los señores jeques árabes no lo ven bien (sí, ellos que son tan puritanos que pueden tener más de una mujer).

Personalmente, no me esperaba esto de Max Mosley. Yo que siempre lo había visto como el típico abuelito encargado de sus nietos.

(y una puntualización: es cierto que en el video no se observa si el uniforme es realmente de la wehrmacht, pero el rollo sado normalmente se asocia con el típico nazi, que da más morbo)

Anònim ha dit...

mierda, el video era este

http://es.youtube.com/watch?v=QbU_NcyRbR0&feature=related

L'iCharl ha dit...

vaja, vaja...

sembla que el sr Gallumbo parla, o com a mínim escriu... benvingut sigui!

Pel que fa al sr Müesli aquest... la primera noticia que vaig rebre de la seva existència va ser veure'l d'aquesta manera en un diari gratuït (ja veieu quines són les meves fonts, jeje). Vull dir amb això que no sé ni qui és, ni què ha fet, ni re de re... Pel que fa a mi, com si es vol disfressar d'osopanda i protagonitzar una peli porno...

Com a mínim, puc dir que veure aquest vídeo m'ha servit de preparació pels propers exàmens... (vaaalee, hauré de deixar de queixar-me dels exàmens, que ja m'han caigut varies clatellades quan dic que només en faig dos)

Apa senyors! continuïn així, i sàpiguen que ja hi ha fotos del partit de divendres...

Una salutació (amb molts punts suspensius...)

Anònim ha dit...

el Sr. Mosley és l'altre jefazo de la FIA (amb permís del Ecclestone).

Una salutació des dels Rainbows.

PS: l'icharl, si vosté s'ha merescut dues cleques per dir que només té dos parcials, quantes em toquen a mi si ja no tinc, és més, col·laboro en fer els examens? jajjaja

Anònim ha dit...

numes vull deixar klar... x evitar konfusions, que l'anonim de dalt no sok jo

kina mania amb no donar la kara!

albus ha dit...

sr. Gallumbo alias (antialiasing) Cisquet,
Ja s'ha estrenat!!!

Pel que fa al blog, opino que la vida professional no hauria d'anar lligada amb la personal. Si el senyor Mosley té una vida sexual peculiar, és cosa seva, sempre i quan no interfereixi en el seu rendiment professional ni en la imatge de la empresa. I potser en aquest cas, és aquí on hi ha el problema. Des del primer moment en què el video es va fer públic el senyor Mosley podia tenir problemes.

at at at, Chuck Norrys ha guanyat!
et et et, hem guanyat dos sets!
it it it, ja us ho havia dit,
ot ot ot, el kinta em deu un got
ut ut ut, at et it ot ut!

Anònim ha dit...

deixant de banda el tema moxley, crec que hauríem d'estar contents: un polac ha quedat 3r.

KUBICA KUBICAAAA!!!!!!!!!

una salutació des dels rainbows

L'iCharl ha dit...

vaja... jo que havia escrit un text prou llarg i els senyors de blogspot me l'han perdut...

això vol dir que la FIA controla aquest blog?
o és per les mencions a en PedroJota?? (cuidao con este tema que ya hubo censura en el pasado...)

En el tema sado, m'aplicaré la censura prèvia per no rebre sancions administratives... Només dir que em sembla hipòcrita criticar les festes d'en Mr Müesli quan tot això de la F1 és una casa de putes...
(ara em diran que totes les mosses que volten pel paddock són unes apassionades del motor, oi? Va home va! això té un nom, i no serè jo qui el digui)

Pel que fa a la cursa d'avui... que voleu que us digui, jo m'he avorrit una mica. Menys mal que, com ja han comentat, ha guanyat un compatriota polac!! jeje


En fi, que si hem de treure algo de bó de tot això és la sortida de l'armari (en el més hetero dels sentits) del amic Cisquet de Can Moscardó
Com li hem de dir ara? Cisquet o Capità?? o potser Cisquet dels Gallumbos? o millor Capità Moscardó? (la resposta a aquestes i d'altres preguntes en propers capitols...)

Com sabeu vosaltres ha dit...

Qui no ha vist mai Alonso pendiente de los neumáticos?

Cisquet de Can Moscardó ha dit...

Eip! Jo no ho havía vist mai! Poder es que ho devia mirar a telecinco, i com només enfocan "ALCALVODETELECINCO", em perdo coses com aquesta...

Com sabeu vosaltres ha dit...

M'encanta Cisquet dels Gallumbos, és sensacional. L'Icharl, espero propers posts al respecte!

On va amb aquesta foto??? Dissimuli una mica el frikisme home...

PD: Han vist l'Alonso a la foto o amb tant neumàtic no l'han trobat?

Anònim ha dit...

almenys Fisico no mira els neumàtics, sino perdria tot el respecte que li tinc.

Vosaltres no sabeu el que és estar-se 1hora esperant a la porta del box a que el Sr. Fischella (fisico) acabi de menjar. I a sobra va intentar despistar-me anant-se per una altra porta. Però jo me les sé totes.

Sí, sóc molt groupie.

Una salutació des dels Rainbows

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

caram quin blog!

monЯa Bitllenc ha dit...

Que un tio que es digui Kubica quedi 3r és un joc de paraules? I aquest què té, un box amb les mateixes mides d'alçada, amplada i fondària? En fi, no cal que contestin.

Des de les ribes del Main, (riute'n de l'Ebre)
monRa Bitllenc