Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dimecres, 5 de novembre del 2008

No em toqueu les boles!

... això devia ser el que va dir el Drac quan va veure el tràiler de la merda nova pel·lícula sobre Dragon Ball.


Sí amigos! Avui tornarè a parlar de Bola de Drac! Ja us vaig dir que m'havia deixat coses per dir...

Volia parlar-vos de la onada d'ira que s'ha desencadenat a la xarxa a arrel de la constatació del truñaco de peli que s'han tret de la màniga a can Hollywood i ara pretenen que anem a veure. Si heu vist el tràiler (va collons! teniu el link unes línies més a dalt, només hi heu de clicar a on diu "tràiler"), convindreu amb mi que aquesta infàmia no es pot tolerar.

Anava a destripar un per un els motius pels quals la Convenció de Ginebra hauria de fer una excepció amb els perpetradors d'aquest crim contra la humanitat, però per un dia, deixaré que sigui un altre qui ho faci per mi. Aquí teniu la reacció d'un dels molts fans de Bola de Drac quan se'n va assabentar de la nova pel·lícula:
(ho he trobat tant bo que no podia deixar de posar-ho aquí)





Pobre Adolf! A Can Fossoblog tots compartim el teu dolor


No vull acabar sense recuperar un vídeo que ja vaig posar en una altra ocasió (em podeu dir repetitiu si voleu)


www.Tu.tv


Com ja vaig dir en el seu moment, a aquest vídeo només li falten dues coses per ser perfecte: les tetes de la A-18!



I bé, fins aquí prou per avui... Però no cregueu que us deixaré de donar la brasa amb el tema Bola de Drac, encara hi ha molt per dir...

CONTINUARÀ...

(una altra vegada heu picat? de moment, no puc posar un link recursiu, però doneu-me temps...)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

EIII Recuerdo cuando anunciaban la película. Va sobre los ultimos meses del nazismo ario. Toy inquieto por saber lo que realmente dicen en ese aleman tan.. caricaturado. Tu entienes algo Leds?
Geniales los subtítulos, debe haber muchas más pelis con este montaje.

Os he dicho ya cuánto os echo de menos?
Au revoir!

Cisquet de Can Moscardó ha dit...

No es por agobiar al colega de los dos primeros vídeos. Pero, nunca os habéis parado a pensar que si el celula tenía una puta máquina del tiempo, porqué coño no fué cuando el goku era un enano de mierda y se lo cargó de un escupitajo!?

Qué puta mierda de guionistas son esos? Ya me los imagino en una gran mesa ovalada de madera color caoba gritando: "¡Ya tengo la solución a la falta completa y absoluta de ideas!¡Les haremos viajar por el espacio hasta un planeta donde viven seres verdes con antenas (que además, tócate los huebos, resultan ser los dioses de la tierra)!"

A ver, para empezar, me parece extremadamente original la idea de decidir que los extraterrestres tengan antenas y sean de color verde, pero a ver, que puto sentido tiene que si los habitantes del planeta son los dioses de la tierra, no sean capaces de acabar con unos tíos que parecen la versión espacial de Lo Comía.

¡Qué grandes tiempos aquellos de l'exèrcit de la cinta vermella! Ya solo me faltaba una película donde no sale el Krilin. ¡Pero donde vamos a llegar! Y es que no quiero hablar de bola de drac GT, porque ya es que no acabo. De todas maneras, ya dice bastante de como es esta etapa de la série si una de las transformaciones más poderas de superguerrer es un mono de l'altura de un edificio teñido de rubio.

En fin, habrá que ir a verla!

albus ha dit...

Bueno... aquí hi ha tema.
Primerament, no està clar sinó claríssim, que la peli serà una me---. Ja no només per l'absència de personatges principals com el Krilin o perquè la Bulma no té el cabell blau o apareix una tal Mai que no se ni qui és, sinó perquè serà una especie de Jaqui Chan amb efectes especials. I ja no en parlem de la bola de Drac que sembla una boleta de vidre taronja on ni tan sols s'hi veuen les estrelles vermelles del drac. Evidentment, l'aniré a veure, però millor no esperar-ne gaire perquè el trailer deixa molt que desitjar.

A part d'això, la història té molt de ganxo. És cert que a Dragon ball Z, amb lo del freezer, els superguerrers de 2on nivell i les morts i resureccions d'en Goku, tot es complica una mica, però també apareix el Vegeta i no em direu que no mola (Cacarots, jejeje) i lo de fuuuuuuuuuusió JA! (un puntazo).

I el GT, amb el monstre Boo, el Satan (que li fa de mainadera), el Goku petit i els fills dels fills dels protas (Pan, Trunks,...) i el Krilin amb cabell!!

L'iCharl ha dit...

wooh! qui haurà canviat la capçalera del blog?? no sé qui haurà estat... (*)


Sobre la peli de bola de drac... m'han decebut. fent una mediocre peli cani
(ALERTA LLAPIS!! definirem peli cani com aquella que en ser vista provoca expressions com les que segueixen fuah neng que buga ma guapo!, ha visto que xorba ma buenorra sale!?, o bé ese chinorri ahi como reparte!. En ocasions poden confondre's amb pelis frikis, les diferències són subtils, però si t'hi fixes resulten abismals)
Simplement, amb mi que no hi comptin, per veure un remake de transformers + kill bill + high school...

Oju d'aquell que gosi criticar Bola de Drac, vale que tenia coses inversemblants (en sortiria una llista infinita), però era una gran sèrie que va marcar època, i dit sigui de passada, va obrir-nos la porta als dibuixos japonesos...

No diré més sobre el truñaco de peli perquè, com podeu veure al vídeo, l'Adolf ja ha dit tot el que calia sobre aquest tros de merda... Només espero que el perpetrador d'aquest bunyol pateixi de profundes hemorroides durant la resta de la seva vida...


Ah! i contestant a la pregunta de la srta Albus, la Mai és una dels "esbirros" de l'emperador Pilaf (sí home, l'enano blau que volia les 7 boles! anava acompanyat de 2 esbirros, la Mai era la noia, la que no era el gos ninja).
(Gràcies a la Wikipedia que m'ho ha recordat)

En fi, un altre dia continuaré donant-vos la xapa amb Bola de Drac, per avui podeu anar en pau


Salutacions a tots plegats!!





(*) Moltes Gràcies srta Albus!!, suposo que aquestes floritures només poden ser cosa seva.