Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dimecres, 3 de desembre del 2008

La dura vida del jubilado

Hola!

sembla que això està mig aturat últimament... Suposo que això significa que estem tots molt enfeinats últimament amb el Món RealTM i ja no tenim gaire temps lliure com per "perdre'l" per aquí... Vull pensar que és això i no que la gent s'està cansant!

Pot estar relacionat amb aquest tema, o no, però aquí us deixo una tira apareguda a el Jueves de la setmana passada on veiem al expresident Ansar buscant feina desesperadament...

[click pá má grandeh]
(això no crec que sigui gaire legal, però total, aquí cada vegada tenim menys lectors i ja seria mala sort que algun editor de la revista o cap membre de la SGAE ho veiés...)


Ja ho sabeu, quan penseu que teniu "massa coses a fer", penseu que sempre podria ser pitjor, podríem tenir l'Aznar com a president!! Així que si no voleu que això passi, vull veure més moviment per aquí!! (sense que sóni a amenaça però ho és)

Apa companys! torneu a la feina!!

6 comentaris:

L'iCharl ha dit...

Collons!! quin bajon ha fotut això en les últimes setmanes...

Si seguim així haurem de tancar la paradeta...

albus ha dit...

mmmmmmmmm
L'icharl hem d'animar el blog!!
Reconec que aquests dies he deixat una de visitar aquesta zona de la web, però el proper post és una ocasió especial... si mireu a l'esborrany trobareu una proposta.

Com sabeu vosaltres ha dit...

Benvolgut L'iCharl, està clar que no ho canvia una merda que jo afegeixi un comentari aquí.

Doncs Francament, ja ni em crec que els de l'Aznar siguin "els" dolents. No cuela. Però no voldria tenir-ne cap de president d'escala!

Res de tancar la pandereta. Ni que sigui amb els "dos o tres de sempre", això ha de seguir endavant. Pensi que hi ha moltes coses que s'han de fotre a caldu i no poden quedar-se sense redactar.

I a part d'això, s'ha d'intentar captar nous visitants. Encara que siguin de l'estil del virus bogardià.

Apa, a reveure.

L'iCharl ha dit...

Home, jo tampoc crec que l'Ansar sigui el papu, però darrerament es deu avorrir i diu bestieses de les grosses... Potser que es busqui feina (la d'administrador d'un foro d'internet li pegaria molt) i que no molesti a la gent...

Per d'altra banda, mentre siguem 2 els que es passegin per aquí, valdrà la pena continuar, però ja que en breu arribem a un número rodó, seria bona ocasió per renovar la imatge del post i potser ampliar horitzons...

No dubtin en deixar les seves aportacions!

penyabogarde ha dit...

vingui coi! voti la porra! estimi Monica Vitti!
vingui!!!!!!

Cisquet de Can Moscardó ha dit...

Demà festa!