Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dimecres, 25 de febrer del 2009

IEEE Transactions on Pet-Toying Automation

El somni de tenir un animal de companyia condemnat a viure tancat al parking de casa en un estat de perpètua felicitat cada cop és més a prop de fer-se realitat i a l'abast de les butxaques més humils.

Fora bromes, de tant en tant surten invents graciosos que més o menys insisteixen en la idea de martiritzar innocentment els nostres animals de companyia. Volia presentar-vos-en avui uns quants que en un moment o altre han sigut notícia a Hack a Day o a Hacked Gadgets:

Ball Throwing Machine that a Dog can load: el més semblant a una màquina del moviment continu que deu existir. No sé quants milions de cops pot repetir aquest joc el gos sense cansar-se'n, però a jutjar pel video es diria que infinits. No us ho perdeu:




LaserPup: Una interfície web per iPhone que permet controlar un apuntador laser per jugar amb el gos veient-lo a través d'una webcam.

Cat Genie Hacking: Si hi ha una feina domèstica que a tothom se li oblida i a tothom li fa un pal immens és la de netejar la cagadora del gat. Per fortuna, hi ha un invent anomenat Cat Genie que automatitza aquesta tasca i neteja la cagadora mentre tu segueixes consumint compulsivament videos de fisting a dansmovies. El problema és que els simpàtics fabricants de l'invent han tingut el detall de fer-lo absolutament dependent d'unes càrregues de sorra que ells mateixos comercialitzen (com les impressores i la tinta, vaja). Doncs bé, algú s'ha ocupat de fer un JAILBREAKING de l'invent i eliminar la dependència d'aquesta gent (hurra!). El vídeo de l'invent:





Y eso es to.. eso es to.. eso es todo amigos.

4 comentaris:

L'iCharl ha dit...

sr Torralba, espero que no li molesti, m'he pres la llibertat de hackejar la data del post perquè aparegui a dalt de tot, com ha de ser... Diguem-ne que és un post del futur i jo l'estic comentat 39 hores abans de la seva publicació!!


Brutal la màquina del primer vídeo, però no em refereixo a la que llença la pilota, vull dir la peluda aquesta que recull la pilota cada vegada... Com diu? que no és cap màquina!? no m'ho crec... jejeje


Amb invents com aquests, ens encaminem cap a una societat de ens lobotomitzats consumidors de porno (com vos mateix apunteu...)

Com sabeu vosaltres ha dit...

Això anava a dir jo. aquest video del gos el vaig veure ahir i em vaig quedar a quadres, és per parar boig!

M'agradaria pensar quin atractiu té anar a cercar una pilota al passadís N vegades. No se'n cansa el gosset? boníssim.

La recollidora de caques suposo que va més adreçada al sr Cisquet, segur que ell la disfrutaria ambsense necessitat de disposar de mascota, jeje

Ente Extraterrestre Torralba ha dit...

Sí, es podria fer una combinació xunga a escala humana: un jardí zen d'aquests amb pedretes blanques i el rasclet per pintar ones on et poguessis cagar i un filtre d'aquest estil deixés neta la sorra de nou. Seria absolutament 1337

Ente Extraterrestre Torralba ha dit...

Una més per la col·lecció:
http://hackaday.com/2009/03/09/motion-detecting-cat-toy/