Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dimarts, 3 de febrer del 2009

Tradicions Absurdes: el dia de la marmota

Ahir va ser 2 de febrer. Això així a primeres no significarà res per vosaltres, però si us dic que va ser el dia de la marmota, que em dieu?

oh yeah! Hoy es mi dia nena!

Vale tot això del dia de la marmota és una frikada demencial que porta a tots els americans a congregar-se entorn dels caus d'aquest pobre animaló per veure com desperta -es pot ser més cabró?-. Pel que sembla, si fa sol l'animaló veurà la seva pròpia ombra i se'n tornarà al cau pensant que encara és hivern; pel contrari si està núvol, en no veure's l'ombra es pensarà que ja és primavera i sortirà del cau per anar a buscar una companya amb qui copular (vamos, això m'ho imagino jo, perquè després de dormir tot l'hivern un es deu despertar amb una trempera com per alçar la bandera i saludar-la).

Gràcies a Déu, els americans són capaços de retransmetre-ho tot i penjar-lo a youtube perquè poguem veure a quin punt arriba la seva demència. Aqui veiem com a Pennsylvania li han posat nom al pobre bitxo i tots es congreguen com idiotes per despertar al bueno de Phil (vamos, que si jo fós el Phil, els mandava a tots a la merda amb la tonteria aquesta de despertar-me per veure si és hivern o primavera). Per cert, en Phil va pronosticar que encara queden 6 setmanes més d'hivern, o sigui que abrigeu-vos be!
Com deia el bo de l'Obèlix: estan bojos aquests yankees!! (o eren romans?)


Però, si per alguna cosa coneixem el dia de la marmota és per la pel·licula Atrapat en el Temps, així que no podria acabar sense recordar-la:


Per cert, heu notat que avui sigui un dia gaire diferent al d'ahir?

7 comentaris:

Com sabeu vosaltres ha dit...

D'on coi has tret això?????? Com es pot arreplegar 13.000 sonats per veure "llevar-se" un animal? Aquesta gent està completament malalta!

De fet, encara no entenc quin és l'argument per deduir que l'animal ha vist la seva ombra. Ara diran que han simulat que s'han introduït dins del seu cap?

I de fet, no sé quina fiabilitat té avaluar el comportament animal davant d'una minuó de gent de tal magnitud. Segur que és de tot menys natural.

Quina gràcia ens faria que vingués tota aquesta xusma a veure la cara que fem en despertar-nos...

Bon dia sr N, ha vist la seva ombra?

L'iCharl ha dit...

és demencial que confiïn les previsions meteorològiques a una rata peluda...

si al menys fos capaç de dir
Mooolt bona niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit
ho podria entendre...

Ente Extraterrestre Torralba ha dit...

Són bojos aquests romans.

Molt més sà és lo nostre d'enterrar la sardina, buscar l'home dels nassos, mutilar les cames de la vella quaresma o laxar un tronc amb una cara somrient a cops de bastó.

Com sabeu vosaltres ha dit...

Sí, molt sa tampoc és, però com a mínim no és objecte de sensacionalisme com a les amèriques (sí, les tantes que hi ha...)

Anònim ha dit...

Eiiii! Feia molt que no entrava per aquí!! M'encanta la pel.li "Atrapat el Temps", el Bill Murray ho fa genial!

Anònim ha dit...

Aaaarg, atrapat el temps no! atrapat en el temps! jeje

Com sabeu vosaltres ha dit...

Doncs amb el fred que carda darrerament, ens haurem de creure que la ditxosa marmota ho està encertant!

Amb les ganes que hi havia de posar "que bojos estan els americans dels nassos" altra vegada...