Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dimecres, 7 de maig del 2008

debeó...

Estimats súbdits, vist que ningú em porta la contrària, m'apodero del blog com a únic i absolut lider, fins que el reactivem (com volguent dir...)

és temps de sequera a Fossolàndia, i sé que això us preocupa, però us puc assegurar que això no afectarà a les begudes alcohòliques. Tot i que a la vista de la següent notícia: aquesta no, aquesta (per això lo de "següent"), no sé que pensar de "l'aigua de boca"...

potser hauríem d'avisar al departament de TMA? quina seria la DBO de les nostres aigües?


Davant d'això, les autoritats sanitàries de Fossolàndia (deixant-se endur per l'alarmisme) recomanen substituir l'aigua de l'aixeta per un sortidor de cervesa...


Bona nit súbdits! i visca el Barça!

8 comentaris:

Com sabeu vosaltres ha dit...

L'Icharl, hem de millorar el blau per tal que no es vegi; ja li explicaré com fer-ho. No serveix per res però fa bona olor.

En fi, visca el Barça.

Aquest blog s'està convertint en seu!! Aquí és el més inspirat de tots, m'ha pres el relleu. Molt ben fet, a veure si la cosa no decau!!

Anònim ha dit...

Llegint la info al link del post he trobat la següent pregunta:
-La contaminació dels rius catalans continua provocant el canvi de sexe dels peixos?
Resposta:
-Cal recordar que la contaminació que provocava el canvi de sexe en peixos estava motivada principalment per un tipus de detergent que es feia servir en algunes indústries de la pell.

Comentari:
Com s'ho fan per saber si un peix canvia de sexe? Miren si s'ha operat?

Com sabeu vosaltres ha dit...

Com no, putu Lichal. Quina frikada general (encara que estiguem a Maig).

Visca el blau del fons i el seu RGB!!

Jajaja acabem tots igual de fets caldo.

Jo personalment em rebel·laré contra la seva tirania i monopolització d'aquesta terra compartida.

Apa (gat)! Un camió per tots vostès. Però sense combistible, que va car!

PD: quina merda de comentari

Com sabeu vosaltres ha dit...

L'Icharl, això s'està convertint en un mà a mà. Excés de friquisme per part nostra o de vagància de la resta?

Necessitem solucions urgents :D

monЯa Bitllenc ha dit...

Això del canvi de sexe dels peixos m'ha impactat... què es posen pits de silicona, també? I la frase "te quiero mucho, como la trucha al trucho", deixa de tenir sentit? (si és que abans en tenia...)

Però el que de debò (DBO) m'ha impactat és el contingut de coca que hi ha als nostres rius. Imagineu-vos, per un moment que la concentració d'aquest tipus de coca anés disminuïnt... si els peixos tinguéssin mono, què passaria, havent vist que poden canviar de sexe amb tanta facilitat? Estaríem davant d'un canvi d'espècie? (oh! metamorfosi de peix a mono!)
L'únic que em consola és saber que als rius també hi ha ibuprofè, que almenys els pot ajudar a passar la ressaca sense mal de cap...

He tornat!
monЯa Bitllenc

monЯa Bitllenc ha dit...

Canviant de tema...
això de la "rebel·lió panda" no em fa gens de gràcia...

Encara estem en democràcia, almenys la resta de "mestressos" del blog. Que en l'iChal ens prengui la llibertat és un acte totalment inconstitucional (segons l'article 34/192.162.1.123 del Tom 15 de la Fosstitució). Així doncs, animo a la resta de participants a alçar-se contra el Pandisme i revocar el càrrec a aquell qui se n'ha apoderat by the face, és a dir, proposo un cop d'estat contra el cop d'estat Pandístic (això ja sembla el govern espanyol del 1920-1940) i tornar a reestablir l'ordre i l'harmonia (LED's, no continuis per aquí) que regnava en aquest blog. I sí, he dit regnava, perquè aquí som monàrquics, no com vostè, que s'ha muntat la seva pròpia república... mira que, apoderar-se d'un blog i no autoproclamar-se rei, això no té ni cap ni peus! O fa les coses bé o no les fa!
Així doncs, democràticament i sense que hagin d'intervenir les Forces Armades Pandístiques, li demano que cedeixi davant la petició que li estic fent.

Atentament,
monЯa Bitllenc


PD: tot i això, el nou govern mantindria alguns dels seus 7 decrets, concretament el 4t i el 6è i el 7è.

L'iCharl ha dit...

Estimats súbdits,

Detecto certa preocupació pel sexe dels peixos, per resoldre-ho, nomenaré a Ronaldo (ex-futbolista i expert en transexuals) nou Ministre de Contaminació Fluvial.

A mi el que em preocupa (a part del sexe dels peixos...) és que els narcotraficants s'assabentin d'aquesta noticia.
Ja me'ls veig robant filtres de les depuradores per recuperar la drogaïna (paraula inventada per l'amic Cisquet (o era capità Gallumbo?)) i tornar-la a vendre-la als "consumidors". Això es podria considerar feedback? I si això passa amb les drogues i fàrmacs, quants altres recursos podríem recuperar de les depuradores?

Com a resposta a aquesta situació, en la meva obligació com a Lider de la Revolució, decreto la creació del Departament de Recuperació Fluvial de Biomassa, Nutrients i Altres Drogues, que prendrà control immediat de totes les depuradores de Fossolàndia.



D'altra banda, us he de transmetre la meva preocupació per la creixent falta de fe en la Rebel·lió Panda... estic detectant focus d'insurgents. No m'agradaria haver de recórrer a les Forces Armades Pandístiques, però no dubteu que no tindré miraments a l'hora d'esclafar als imperialistes que volen destorbar la tranquil·litat de les vostres llars.

Camarades, Viva la Revolución!




PD: acabo de trucar al meu Ministre d'Infraestructures i m'informa que a Fossolàndia no tenim cap depuradora. De tal manera que aquest problema no ens afecta.

Anònim ha dit...

per molt filtre a les depuradores, per mi que la cocaína ens acaba arriban a tots per l'aigua de l'aixeta....
vigileu també quan aneu a la peixateria, no sigui cas que els pesquin al llobregat...

una salutació des dels Rainbows (perque 2 dies plovent bé es mereixen un bon rainbow)

FIESTA!!!
http://es.youtube.com/watch?v=Vu_B5BCDJxs&feature=related