Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

divendres, 15 d’agost del 2008

Completar el Kharma

Después de dos semanas en un bonito pueblo de Burgos es hora de volver a la carga, y retomar el hilo de lo surrealista que se respira por aquí. Durante estos días de descanso pefecil he tenido tiempo de pensar en las cosas importantes de esta vida. Ya saben todos la famosa frase de Antoine de Saint Exupéry: "Lo esencial es invisible a los ojos".

De esta manera pongo a disposición de los lectores aquellos asuntos que turban mi alma e impiden completar mi rueda del Kharma y reencarnarme en streeper profesional. Aquél que responda correctamente a estas tres preguntas alcanzará la sabiduría, podrá beber de la fuente que mana sangre de cani, tendrá 40 vírgenes nimfómanas para él sólo y podrá ver las cuatro esquinas del mundo. O estamos hablando de un mapamundi o el mundo es un tetraedro. Ahí van las cuestiones:

  • ¿Cuál es la dosis diaria de Almax que ingiere Carlos Sobera para presentar Sing Star y su largo currículum de insufribles programas?
  • ¿Cómo se rodó la introducción del coche fantástico, cuando Kitt entra en el camión o sale de él?
  • ¿Náufragos en el Plano Complejo encontrará un (buen) vocalista?
Dejo en sus manos mi felicidad (no me malinterpreten!!!).

10 comentaris:

Anònim ha dit...

subenestrujenbajen
Molts pala records de les mosqueperras desde Polonia.

sr. Led's go, les seves preguntes no tenen solucio real i tendeixen a un optim impropi, pero sempre pot recorrer al chuck, ell ho sap tot (es 10).

Anònim ha dit...

Collons, ja ho ha deixat expressament per a això eh... Vostè és bo, molt bo!

Els canis millor no beure'ls ni com a pintura ni com a sang, no fos cas que a més d'un li agradés...

Apreciat Led's, li diria que és vostè un freak de l'hòstia però com que ja ho sap no cal afegir-ho. Per tant li prposo repartir-nos les veus entre els frik'ntegrants del grup.

Que la felicitat sigui amb vostè, i sobretot que no l'abandoni!!!

Anònim ha dit...

Srta MosquePerra, no voldrà dir vostè que segurament Chuck Norris va ser del grup 10 el 1r any?

Reflexionem-hi, si us plau.

Anònim ha dit...

Hi reflexionarem pero la barra es rigida i no soporta be aquest tipus d'esfor(c trencada)os. Haurem d'utilitzar un polimer.

Una para todas y todas para una!!!

Carlos ha dit...

Se le han acabado las pilas a mis gafas y no consigo ver con claridad... ¡Ayúdenme por favor!:
¿Dijeron 'mosquepe...' o 'masquepe...'?



Les sugiero que no firmen NUNCA MÁS en lo que les queda de vida con el pseudónimo Mosqueperras.

A no ser que no sea un pseudónimo.

Anònim ha dit...

pos a mi m'agrada lo del singstar, però podrien posar cançons més british.

els pales estan de vacances per lo vist.

ale que ho passeu bé!

L'iCharl ha dit...

madre mia! me voy un par de dias y me encuentro esto patasarriba...

aprovechad ahora que estoy en la playa sin interné... porque os juró que volveré! ya tengo el cerebro que me hierve (de ideas para nuevos posts, no es que esté tomando demasiado el sol... o tal vez si...)

me alegra ver que el amigo led's ha vuelto de su letargo por tierras burguesas (de que color está? aun le durá el rojo gambero??) y mantiene el surrealismo que nos caracteriza...

les dejo porque la bibliotecaria me está poniendo mala cara... parece que no le ha gustado que entrase por aqui en chanclas y bañador preguntando por las máquinas del interné...


Saludos pandas!!

Anònim ha dit...

Estimats pales,
veiem que el senyor l'ICharl segueix pandejant com de costum i esperem que despres de vacances no el trobem transformat en un panda torrat.

sr. Leds, esperem queels porcs no s-hagin extingit despres de tantes matances que a totesens agrada el xoriso, pero els porcs son els animals mes intel.ligents.

sr. Pebras, ens alegra saber 'que a mi me daban dos' i segueix connectat a la fossa.

Pales tuneladores per tots els altres!

Com sabeu vosaltres ha dit...

Caram, la cosa ha donat molt de Si (i bastant de Do).

Sr Led's, vostè també té entre 10 i 11 anys de vida?

monЯa Bitllenc ha dit...

Quasi un mes més tard, intentaré donar tres respostes a les seves inquietuds:
-Un bon sou fa marxar la cremor d'estomac que provoquen certs programes... la pregunta seria, quina dosi diària pren la gent que mira gratuïtament aquest tipus de programes?
-Aquesta és una pregunta que sempre m'he fet, i més des de que vaig fer Mecànica (de segon). És evident que les rodes hauran de derrapar quan passin d'estar en contacte amb la carretera a la rampa del camió. El problema està si el cotxe té tracció a les 4 rodes, perquè es dóna el cas que les del davant van a 4km/h i les de darrera, com a mínim a 200km/h (sí, és un camió fantástico). En el cas que les rodes tinguéssin molta inèrcia i no derrapéssin, el cotxe aniria a 200km/h per sobre la plataforma, amb la qual cosa tindria només 5 metres per passar de 200km/h a 0km/h. Sí, tota una incògnita, però encara és més incògnita saber què hi ha en el punt de contacte de les rampes del camió i el terra de la carretera, per tal de que no es desgasti, no tregui guspides (altrament xispes, pq a totes les pel·lícules, quan algun ferro toca a terra, sempre treu xispes) i per a què ho hi hagi cap graonet entre el terra i la rampa.

-"Quien calla otorga". Si trobeu un vocalista que calli us otorgaran molts premis!

Ambsensefeina,
monЯa Bitllenc

PD: jo vaig ser del grup 10 a primer, i què passa!