Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

divendres, 6 de juny del 2008

Chuck Norris és omnipresent

Alguns de vosaltres ja sabeu que aquests dies he estat fent un treball d'ànalisi d'una interficie per una assignatura de lliure eleció que es diu tècniques de representació visual en Visual Basic. Així, vaig escollir el meu joc preferit de la PlayStation el Crash Team Racing.

Es tracta d’una competició contra diferents corredors, a través de circuits amb trampes, on guanya el primer que arriba a la meta. Durant la carrera es val tot, així al llarg de la cursa trencant les caixes que porten un interrogant s’obtenen: bombes, míssils, turbo propulsors, caixes de nitroglicerina... i es poden llançar contra la resta de competidors per endarrerir-los.

Video d'inici del joc
Partida d'un sol jugador


El cas és que documentant-me per fer el treball (és a dir, buscant pel google i el you tube) en un foro de super frikis del joc vaig trobar el següent comentari d'un tal Werkwerk:

En el CTR se puede sacar a Chuck Norrris solo hay que pasarse el juego 10 veces con cada personaje sin perder ninguna carrera y consiguiendo todos los platinos a la primera. Despues de esto cogemos a crash y vencemos a Oxide en todas las contrarrelojes. Despues de esto hay que pulsar en el menu R1 L1 y sin soltar X OOOO X O XX O X. Y ya esta, despues de esto podemos ir al menu de elegir personaje y saldra cuando seleccionamos a crash con el boton start, VIVA CHUCK NORRIS!!!

Al mateix foro un altre li contesta:

q estupido el q no save sacarlo


És un rumor, una llegenda o el que diu WerkWerk és veritat? Els animo a provar-ho, encara que sembla que només el Chuck Norris és capaç de passar-se 10 vegades el joc, guanyar totes les contrarellotges,....

He estat investigant i he trobat que certament hi ha una relació entre la Naughty Dog (empresa que va programar el joc) i el Chuck:

Un punto llamativo y curioso son los guiños que han incluido en el juego cuando desbloqueemos los ataques, el ejemplo mas llamativo es el del guiño al movimiento que hay por Internet de Chuck Norris ya que le dedican ataques con su nombre y relacionados con el.

6 comentaris:

Cisquet de Can Moscardó ha dit...

He inaugurat un post!

Algú sap a què es dedica el professor d'informàtica que s'assembla al buenafuente?

Perquè poder... qui sap...

De totes maneres crec que ha de ser un bulo, perquè si intentéssin simular la força infinita de Chuck Norris tot poderós l'univers es col·lapsaria.

L'iCharl ha dit...

srta Albus,
m'alegro de veure que no sóc l'únic que "posteja" per aquí... hi ha vida més enllà!!
D'altra banda, crec que aquesta ale l'ha deixat pitjor del que ja estava... vostè necessita unes vacacions imminents!

Li "ordeno" que es prengui uns dies per desconnectar, fer un quants exàmens (va, que ja són els últims!) i oblidar-se d'aquest tema...

Perquè aquest estiu se t'ha encomanat una missió de vital importància:

COMPROVARÀS LA VERACITAT D'AQUESTA INFORMACIÓ
pel bé de la comunitat fossa, has de passar-te el joc 10 vegades i així poder arribar a veure al profeta Chuck Norris en acció. Posteriorment, transmetràs el seu missatge diví a tota la comunitat.


Tot sigui pel bé de la Rebel·lió!

monЯa Bitllenc ha dit...

A mi, al llegir això em vénen una sèrie de preguntes al cap (com ja ve passant en els últims posts): la persona que ha trobat aquest "easter egg" o truc, està clar que porta samarretes negres i pantalons curts... però, la samarreta negra de què és: de StarWars o de StarTrek?

També crec que deu ser la típica persona que quan ell t'explica que ha trobat això i tu li dius que t'està prenent el pèl, que passar-se el joc 10 vegades seguides sense perdre és impossible, ell és dels que respon: "No, no, jo ho he fet tres vegades i a les tres m'ha sortir el Chuck Norris!"

Però també poso en dubte una cosa: admetent el cas que sí, que hi hagi un ésser humà capaç de passar-se el joc deu vegades seguides sense perdre res i tot això... que aquest mateix ésser sigui capaç d'anar al menú principal i prémer R1 i L1 i, al mateix temps fer una sèrie de: X OOOO X O XX O X.
Aquí sí que ja em falla tot: passar-se el joc deu vegades m'ho puc arribar a creure, però anar al menú principal i anar apretant tecles com un boig, sense sentit... ja no m'ho crec i, sobretot, encara em crec menys que després d'apretar 50.000 combinacions de tecles sense sentit, aquesta persona sigui capaç de recordar quina ha estat la combinació que li ha donat el Chuck Norris.

Això és com trobar els "easter eggs" que amaguen molts programes de Microsoft (simulador 3D en l'Excel o un tetris al Word...). És evident que ningú troba allò a consciència, han de ser els mateixos programadors que ho han de "filtrar", com suposo que deu haver passat en aquest cas.

Bé, vull acabar confirmant el que ja diu Mrs. Albus: si t'has passat deu vegades seguides el joc (sense trucs ni res, tramposos!) és que ets Chuck Norris!

monЯa Bitllenc ha dit...

Parlant d'EasterEggs en això dels programes m'ha vingut al cap una cosa bastant curiosa amb la que em vaig trobar buscant coses d'aquestes quan encara tenia temps.

Es veu que els dibuixants i altres "creatius" de Disney, posen "missatges secrets" en les seves pel·lícules i altres racons. Bé, més que missatges, hi amaguen la silueta del seu personatge més emblematic: el Mikey Mouse!
Doncs sí, encara que no ho sembli, al nostre planeta hi ha gent que es dedica a amagar "rates" i d'altres que es dediquen a trobar-les!
I sembla que aquesta gent del segon grup no són pas pocs i, a més, estan organitzats! I si no us ho creieu, podeu fer un tomb per la pàgina que us adjunto on us donaran algunes pistes d'on trobar Mickeys per qualsevol racó del món: a les pel·lícules, als parcs Disney... i on hi podreu deixar constància o confirmar l'exixtència dels Mickeys que hàgiu trobat.

Aquí teniu la web, us recomano que aneu a "Other Hidden Mickeys" i disfruteu (aneu amb compte que hi ha gent molt malalta!). Compte que n'hi ha per tot arreu!!

www.HiddenMickeys.org

(espero que hagiu apretat SHIFT en clicar)

albus ha dit...

Als contes de les tres bessones també hi han rates (tres a cada pàgina), i en el de Càlcul I hi havien errates (jajaja).

albus ha dit...

Lo de passar-me el joc amb aquests requisits no se si ho podré fer... però ho intentaré (tot sigui pel bé de la FOSSO comunitat)!