Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dissabte, 31 de gener del 2009

AAAAAAA.... ja ho veuen!

L'altre dia llegia aquesta notícia i un mar de sensacions es va agitar dintre meu. (Diox! que poético me ha quedao eso!, si fracaso en lo mío me dedicaré a la poesía post-urbana neo-contemporanea... ya mismo voy encargando unas gafas de pasta y un jersei de cuello alto...)

Pot ser que tot això sigui només un rumor, o pot ser que el somni de tot friki es vegi realitzat, però el més probable és que assistim a una altra merda d'adaptació al cine d'una serie de tv... Esperem que la providència dels déus ens assisteixi i mantinguem verge en les nostres memòries els records de la tendra infantessa.


Però no vull parlar de Hannibal, M.A. Barracus, Murdock i Phoenix... avui no toca. Avui vinc a parlar dels molts actors i actrius que van haver de fer el paper de víctima (o villano) per major glòria d'aquests cuatre soldats de fortuna (Pregunta: per què deien "soldados de fortuna" quan el que volien dir era "sicaris armats paramilitars i perillosos terroristes pròfugs de la llei"?).

En un d'aquests papers secundaris va fer aparició la biòloga més coneguda, i com que sé que pocs em creureu (incrèduls, que sou uns incrèduls) aquí us poso la mostra gràfica, un capitol en que apareixia jugant el paper de "mujer fatal" (suposo que debia ser molt abans de dedicar-se a fer el ridícul per les televisions peninsulars).







5 comentaris:

Ente Extraterrestre Torralba ha dit...

Sí aquesta és de les coses que si no les veus no les creus.

"Era la mujer de un cirujano de plástica"

..cirugià d'allò que et fan fer a pàrvuls I suppose.

L'iCharl ha dit...

el millor del vídeo (juntament amb la subtil referència a la cirurgia plàstica) és el doblatge, i la constatació que Anita és tan dolenta posant-se veu com ho és "actuant"...

Carlos ha dit...

¡¡¡Si no te gusta te lo preparas tú!!!

No tinc res més a dir.

Com sabeu vosaltres ha dit...

Molt bonic el fanal del jardí, però el vídeo aquest és de lletgista cap amunt.

Ostres! Ara he vist el títol del vídeo. Com es pot degradar tant una persona? No sabia ni que fos actriu, jeje.

I biòloga també? Caram, si que demanen requisits els de Tele5 i Antena3.

Cisquet de Can Moscardó ha dit...

A la hogueraaaa!!!!!!