Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dimarts, 17 de març del 2009

Gentlemen

Sí, un altre post sobre algun MEME estúpid d'internet. I cada cop són més absurds.

Resulta que un bon dia un paio va penjar una innocent captura de pantalla d'un joc anomenat Team Fortress 2 on apareixia el personatge espia del joc amb la mirada estràbica, la boca plena de cigarretes i un enigmàtic cartell que deia: "GENTLEMEN":



Diu la llegenda que a continuació un individu va reproduir la imatge dibuixant-la al paint donant lloc a un resultat igualment esfereïdor:



I res, que això es va penjar en un Fòrum, que és com dir que es va obrir la caixa de pandora, i l'univers es va dividir entre zero.

Algunes de les mil i una aberracions que van derivar de la imatge original.
Informació addicional sobre la història d'aquest meme.


PS: No vaig poder reprimir l'impuls consumista i ja vaig encarregar una samarreta amb el dibuix del paint xDD

PS2: Per si no fos poc, me n'oblidava d'un detall interessant: resulta que un individu va trucar al programa del Tom Green (de "Freddy got fingered" la pel·lícula amb la puntuació més baixa de Rotten Tomatos, amb una categoria especial de pel·lícula basura per ella sola) per demanar-li que es posés un grapat de llapis a la boca i intentés dir "gentlemen". Impagable escena.

3 comentaris:

L'iCharl ha dit...

algunes de les majors aberracions que he vist en aquest món s'han originat quan algú penja una foto innocent en un forum i legions de frikis comencen a modificar la foto portant-ho tot plegat cap a l'abisme de la irracionalitat...



PD: voldré veure aquesta samarreta!

Anònim ha dit...

Clar... amb el nom doncs et roba el cor...tant atractiu a la imatge original ... Però internet és un pañuelo rebuscant es torba tot, el creat i el corretgit i al veure-ho publicat, modificat, cambiat... tant diferent de l'original penses : " fond but not in love" Realment encara vols la samarreta?

Anònim ha dit...

tinc aquesta imatge grabada... i ara tinc malsons... quina cosa m'es horrorosa!


canviant de tema, pero ho acabo de veure.... un examen de porteros de discoteca. Fijense en el tio de la espalda ancha en la parte baja a la derecha....

sense paraules

http://www.cadenaser.com/espana/articulo/primeros-examenes-ser-portero-discoteca-muerte-alvaro-ussia/sernotsoc/20090314csrcsrnac_6/Tes