Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

divendres, 6 de març del 2009

l'auca del senyor Steven

Hola a tots!

desprès de l'últim post han quedat moltes coses per dir... i li volia dedicar un espai més concret a un dels grans, Steven Seagal

Soy un actor de matices

Ja sé el que pensareu, si és que totes les seves pelis són iguals:
a. Steven Seagal interpreta un tiu aparentment alegre i tranquil que viu sense preocupacions.
b. Apareix un grup de terroristes, narcotraficants, militars rebels, pandilleros negres, pandilleros latinos, pandilleros japonesos, comunistes nazis, vampirs, o qualsevol combinació de les anteriors, que arriben on hi ha l'Steven disposats a fer el mal i posar en perill la seva tranquil·la quotidianitat.
c. El personatge de l'Steven Seagal, acompanyat d'un ajudant o no, es va carregant un a un als dolents a base de luxacions de braç, cops de colze a les dents o, quan tot falla, puntades a l'entrecuix.
d. L'últim dolent que queda viu és "el jefe". Steven Seagal s'enfrontarà a ell en un llarg combat increïble que acabarà amb la mort del dolent de la manera més dolorosa i escabrosa possible.
e. Final feliç, Los buenos ganan y los malos pierden, que més voleu?


Doncs bé, des d'aquí vull fer un reconeixement a la figura d'aquest gran home. Perquè sota aquesta cua de cavall hi ha algo més que un tiu que sap com repartir hòsties, ell és a més:

Actor i director de cine


Mestre d'Aikido
jo d'això ni puta idea, però es veu que és l'únic occidental que posseeix el setè dan d'aikido i el rang de mestre... i això amb la mala llet que gasten els chinorris deu ser lo més millor del món

Cuiner


Músic


Home-anunci


Budista


Amic dels animals
d'aquests dos, l'Steven és el de la cadira


Doncs bé, i si ara a més us dic que hi ha nova peli d'en Seagal? No em pregunteu de que va, només sé que hi surt Steven Seagal + katana + vampiros-zombies! ... dicho así la cosa promete, no?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Kina nostàlgia per akest personatge. En tierra peligrosa 1 i Glimmer Man, les dos millor pelis d'akest artista.

Anònim ha dit...

I encara diria més! Akesta mania de dir que el Seagal té la varietat d'expressions d'emoció d'un camaleó ho trobo injust.

Jo el calificaria com un actor que aparentment només sap jugar amb personatges de molt elevada estabilitat emocional i un temple excepcional. Us he de dir que de tant en quan (si, es ke he crescut amb les seves pelis) mostra un plus de rabia o un cert ensopiment. Aixi que les coses tal com són!

Com sabeu vosaltres ha dit...

Aquest home és en Pinto "en més gros" (en versió cuiner, crec que és més aviat en Santi Santamaríeee! ambsense barba). I és curiós que tingui la veu tan aguda, no li quadra gens, jeje.

M'encanta l'ofici de budista, suposo que hi haurà accedit fent algun curs de formació professional.

Anònim ha dit...

no és un dels meus favorits,... de fet em sembla que no he vist mai una peli d'ell... no sé, no em cau bé.

PLEASEEEE PUBLISH THE SPECIAL ENTRY FOR DIE HARD SOON!!!!

Ente Extraterrestre Torralba ha dit...

Tampoc està de més ressaltar que a les seves pel·lícules sempre surt per alguna banda algun follón ecològic encara que no tingui cap mena de sentit (narcotraficants=escalfament global? Per què no?¿) i SEGONS DIUEN en totes les seves pel·lícules acaba apallissant un negre (..i un blanc, un xino, etc, dic jo, no?).

A mi sincerament me la repugna, no he aguantat mai una pel·lícula seva sencera xD

L'iCharl ha dit...

no sabia jo que l'Steven pogués donar peu a tanta controvèrsia... al final serà veritat que és un actor amb més d'una cara!

és ben cert que les seves pelis no han rebut cap Oscar ni premi similar (una proba més de lo manipulats que estan aquests certàmens)... però el que no em negareu és que per matar (i mai millor dit) l'avorriment d'un diumenge a la tarda són lo més millor que hi ha en aquest món!!


Un altre dia continuaré donant-vos la brasa amb els herois d'acció (acció i hòsties, es clar...) però deixeu-me dosificar les hòsties que encara us fareu mal...