Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dimarts, 10 de març del 2009

Sr Led's, li faré una oferta que no podrà rebutjar

Darrerament se m'ha acusat -entre d'altres coses molt lletges que no reproduiré aquí- de: (a) portar aquest blog cap a una deriva monotemàtica i monopolista amb tants posts d'hòsties i baralles; (b) fer posts massa llargs i amb tants vídeos que espesseixen el blog... y cuidao! que igual te viene la (c)!!

Doncs bé, per redimir-me, canviaré de tema i miraré de ser tot lo breu que pugui... Fa uns dies el amic i company del blog sr Led's Go! va dir que enguany es complien 40 anys de The Godfather (El Padrino, pa los que no tengais estudios!) i proposava fer una sessió de visionat de la trilogía. Des d'aquí vull recollir el guant i acceptar el duelo, i li diré quatre cosetes:
(a) tinc els 5 DVD's (si són 5 perquè la segona peli són 2 DVD's i a més hi ha un altre d'extres, que si es posa gallito li obligaré a veure!) i per tant el desafio, sr Led's, aquí públicament, a marcar día i hora per a la sessió.
(b) li voldria puntualitzar que enguany es compleixen 40 anys de la novela, i no de la peli, si vol fer-se enrere fins d'aquí 3 anys, ho entendré, però potser rep una visita d'en Luca Brassi...
(c) si no li sap greu, preferiria no haver de tornar a veure la tercera peli, sé que he estat dolent i mala persona però no mereixo tant de càstig
(d) per descomptat, la convocatòria és oberta, qui es vulgui afegir a la sessió de 12 hores de "cultura italoamericana" serà sempre benvingut, però que porti birres!


i per anar obrint boca, aquí us deixo -en avance- la primera escena:

continuarà...

----------------------------------------------------------------------------------------------
PD: per no ser acusat d'acaparador o chupón, deixaré passar uns dies sense postejar (sé que més d'un(a) ho agrairà...) Que segueixi la feina un altre!!

PD2: als comentaris accepto propostes, aportacions, crítiques, preguntes varies i xecs al portador, moltes gràcies

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Una sesión de 12 horas de Corleonadas?? Me apunto. Acabaremos cantando tarantelas.

Com sabeu vosaltres ha dit...

jeje, t'hi apuntes des de Burdeus?

Anònim ha dit...

Per cert, la manera de parlar del Marlon Brando, sembla que estigui permanentment mastegant.. tabac?

Una altra cosa, no es una mica fosca l'habitació?

L'iCharl ha dit...

bones! sembla que no hi ha hagut gaire respostes...

sr Alexei, m'agradarà tornar-lo a veure per aquí, quan serà això? hi ha temes pendents (cert xino?)
responent a les seves qüestions, no sé com s'ho fa en Marlon Brando per parlar així, però crec recordar que va utilitzar unes pròtesis per marcar aquesta mandíbula tant característica, segurament això el feia parlar d'aquesta manera... Sobre la foscor, jo penso que és intencionada, si heu vist la peli, la foscor del despatx contrasta amb la llum de l'exterior on hi ha el casament. La foscor de l'habitació remarca la foscor del personatge...
La veritat és que tota aquesta escena està plena de detalls, però no farem ara un cinefòrum...


Una pregunta li vull fer als músics de la sala, quin és l'instrument que sona al principi, abans que parli en Bonasera? (la conegudissima melodia de la peli)

Anònim ha dit...

Sr L'Icharl,

L'instrument en qüestió és una trompeta. No veig com averiguar si la trompeta es daurada, platejada o metalitzada però si el sr Led's go està d'acord es tracta d'una trompeta.

M'ha suscitat curiositat això que comenta sobre els detalls, hauré de mirar l'escena per enèssim cop.

Ja pot ser lo de les pròtesis, el padrí no obre la boca més de 2 dits, aixi no hi ha ki vocalitzi. Recorda una mica al Colombo akesta manera d'arrossegar els mots.

Apa(ssionat)

L'iCharl ha dit...

ep Alexei!

gràcies per la ràpida i precisa resposta, ja sap que jo no distingiria una trompeta ni veient-ne una... jejejeje

m'ho sembla o per aquí darrerament no hi ha gaire moviment?? una mica d'alegria al fossoblog!!

salut!