Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dijous, 24 de juliol del 2008

L'anglès és fàcil

Hola malparits!

torno a la càrrega amb uns quants vídeos (gràcies a youtube, aquest blog ja té més vídeos que text, i els que tenim connexió lenta ho agraïm!!) ben fresquets per l'estiu... (alguns ja els haureu vist mil vegades, però ja se sap que l'estiu és temporada de reposicions)

És ben coneguda la ineficàcia dels habitants d'aquesta banda dels Pirineus per aprendre la llengua de la Pérfida Albión... encara que alguns ho intentaven:


cantri, riligin an femili... viva spain!!

més recentment, altres "dirigents" també ho han intentat...


d'aquest ja en parlarè un altre dia perquè també s'atreveix amb el català, el texano, l'italià... no tiene desperdicio, oiga!!


¿cómo han ido las conversaciones? - Gracias (what the fuck!?)

Alguna vegada, tots hem mentit al curriculum sobre el nostre nivell d'anglès pensant que mai ens enxamparan... Pues resulta que alguns han arribat a "peces gordos" sense que els hi preguntin!!

if yuar jiar tunait itis bicós...

I no podia deixar passar per alt un gran mite de "la radiodifusión española"...

ai güan to ispic uiz Lorenzo Sanz...
güi ar espiquin inglis...


I per acabar, el millor de tots els temps... (aquest home es mereix un monogràfic per ell solet, ho està demanant a crits...)

de color no is problem for main...
clap, clap, clap, aplausos por favor!!!



Ja ho sabeu colla de freaks, quan aquest estiu estigueu a la platjeta i veieu un grup de guiris femelles, atançeu-vos-hi i treieu tot el que sabeu d'anglès... El ridícul ja l'han fet altres!

6 comentaris:

Com sabeu vosaltres ha dit...

Impressionant.

Aquest últim sense dubte és la traca final després de tal nivell de bogeries.

Per favor, falta aquí una foto del tan pronunciat Lorenzo Sanz. Qe have only English people!!!! Vamos a ver, you are an incompetent! Memorable.

Per cert he vist que apareixia per aquí un related video de l'Aznar parlant en italià, i em sona haver sentit (gran sintagma aquest) un fragment en francès. Mala eina això dels related...

Anònim ha dit...

FRANCO PARLANT EN ANGLÈS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

QUE FORT!!!!!!!!!

una salutació des dels Rainbows,

PD:

el principe gitano, com és que ningú ho ha posat!!!!

http://es.youtube.com/watch?v=w-yxVdW8ik0

és un mite dels nostres temps

Com sabeu vosaltres ha dit...

Uff, aquest és tan pèssim que des de les arques del sr l'icharl ens ha fet la guitza en més d'una ocasió... aquest també tenia un bon nivell.

albus ha dit...

Speak english yo, speak english tu... We are speaking english. Gran frase!
Però poca broma que aquest cap de setmana he practicat l'espanglish per Amsterdam. Volia comprar-me una goma de cabell i no en trobava enlloc. Aleshores vaig anar a una botiga i vaig dir: - Excuse me, do you know where can I buy something to do that - m'agafo el cabell simulant fer-me una cua. Va quedar patètic, però em vaig fer entendre.
Visca l'espanglish!

L'iCharl ha dit...

aaah el principe gitano... algun dia li dedicaré un post (Nota mental: apunta't un altre a la llista) entre el seu "in the ghetto" i el "acuerios" d'en Raphael... els dos greatest hits de la hispano-anglo-filia musical!!





PD: Amsterdam ja les té aquestes coses... es perden les capacitats psicomotrius, la coordinació, la habilitat de comunicació...

monЯa Bitllenc ha dit...

ai donnou guat cul ai comen...
gutnai!