Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dimarts, 1 de juliol del 2008

El Gran Home

Hola!

Avui volia parlar-vos del blog del Opus (si, a la obra també tenen un blog, i escriuen coses molt xungues, com ara això), però he decidit que ja n'hi ha prou de parlar de xusma en aquest blog... Que desprès el google ens enllaça amb entrades molt xungues! (com molt bé ha comentat el sr Bitllenc en un post anterior... un dia d'aquests en parlarem en profunditat...)

Per això, avui us parlaré de l’Home, el Gran Home, el tiu més dur del planeta, el tronchamozas definitivo, l’enviat de Déu a la Terra!. Ja sabeu de qui parlo:


Si senyor, allà pels anys 80’s, abans de deixar-se créixer la barba per poder ocultar el tercer puny que té a sota, el Gran Chuck es dedicava a la indústria dels dibuixos animats. I no estem parlant de dibuixos amariconats, no, aquí en Chuck es dedicava a repartir hòsties a tort i dret (com ja l’havíem vist fer en carn i ossos, amb la diferència que aquí, en ser hòsties de dibuixos no feien tant de mal, que sempre és d’agrair, sobretot per als que les reben...).


Però no tot era repartir hòsties i veure com al final els bons guanyen. Aquí veiem el resum d’algunes escenes (fins i tot amb diàlegs!) de la sèrie:

en anglès però algo es pilla...


Suposo que aquesta sèrie va marcar una generació i va suposar l’inici del mite. És una llàstima que no arribés a triomfar per aquestes contrades... Si una cosa bona tenia és que sempre començava i acabava amb el Gran Chuck donant els seus consells moralitzants a tota la muchachada:

No us perdeu el recital de fitness que es marca...


Ja sabeu nens, féu cas a tot el que diu en Chuck i seguiu els seus consells, o vindrà a per vosaltres!




PD: tot això és verídic, la sèrie es deia Chuck Norris: Karate Kommandos, a hores d’ara estic fent una cerca per tota la xarxa, me l’he de baixar immediatament!

5 comentaris:

Cisquet de Can Moscardó ha dit...

SalutS!

Últimament el fossoblog está registrant cuotes d'activitats molt elevades (es nota que ja hi ha molta gent que te les assignatures acabades. FELICITATS i ENHORABONA a tots ells!!!)

Pel que fa al post, es de les poques coses que m'esperava arrivar a veure... QUÈ FA EN CHUCK AMB UNA CINTA DE COLOR BLAU CEL AL CAP?!?!?!?!?!?!

M'imagino que només devien d'emetre un episodi, perquè en veure'l, en Chuck devia matar a tot l'equip.

Anònim ha dit...

Hola! Al Chuck Norris li falta musculatura... hauria de menjar espinaques com el Popeye i molta CARN com el Muscul man

Anònim ha dit...

Hello, es veritat volem HP'S a la panxa que en aquest blog nomès surten ties amb el tangot al cul.

P.D: MAIS QUE NADA TIRITITRI

Anònim ha dit...

Como mola no, esto?
- Si la información es poder Google es Dios
- El bueno, el feo y Microsoft
- Libros utópicos (windows sin problemas)

¿Jaqui chan es mas bueno que chuck norris?

Anònim ha dit...

pensava que l'amor per en Chuck Norris era un cosa exclusiva d'uns quants d'aquest fossoblog, fins que he trobat a un tio alemany del foro de Radiohead que té per direcció mail:

chucknorrisistheonetruegod@....

jajjajajajaja

una salutació des dels Rainbows!

PD: ahir també vaig comprar l'AS... que m'està passant......