Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

divendres, 8 de maig del 2009

Grandes Clàsicos: El "samafaru" - més enllà dels plc's..

Com tots sabeu, des que existeix aquest blog he dut a terme una intensa i constant recerca que m'ha portat a submergir-me en els tòpics i mites de la tradició més casposa. Lamento dir-vos que encara no he trobat allò que les sagrades escriptures anomenen la caspa primigènia i que, segons diuen, proporcionarà eterna joventut i centenars de coits diaris a aquell que la trobi...


No obstant, a arrel d'una conversa d'aquelles que els membres aquí presents acostumen a mantenir mentre dinen em va mostrar un nou camí. Parlava algun dels presents d'un lloc anomenat El Semaforo (i, malgrat que estàvem a l'aula 'S', poc tenia a veure amb les pràctiques d'automatització...). Diuen les llegendes que d'aquell lloc sorgiren algunes de les criatures més espeluznants, algunes de les quals podrien ser ferms candidats a posseïdors de la ja esmentada caspa primigènia...
-------------------------------------------------------------------------

Doncs bé, tota aquesta intro per ressuscitar un altre gran clàssic televisiu. Un d'aquells programes on de caspa i de frikisme en tenien a carretades.

Estic parlant, com ja haureu deduït, de El Semaforo:



Això venia a ser com un reality, però molts anys abans que ningú sapigués què volia dir aquesta paraula. La cosa estava, com ells mateixos pregonaven, a fer algo barato i que mantingués a la gent enganxada a la caixa tonta (Un parèntesi: ara que les teles són planes, seguirem dient-ne caixa tonta?). Els ingredients: noies curtes de roba, concursants disposats a fer el ridícul i, sobretot, GENT COM MÉS FRIKI MILLOR.

No en vano, aquest programa va veure el naixement d'una estrella, el que és membre del nostre Hall of Fame particular, en Cañita Brava:


Malauradament, el invent del youtube va arribar tard per aquest programa, i costa trobar-ne referències audiovisuals... potser és millor així, que es mantinguin verges els nostres records....

I vosaltres, quins records guardeu d'aquesta clàssic? Deixeu els vostres comentaris! Contribuïu a la recreació del mite!!

4 comentaris:

Ente Extraterrestre Torralba ha dit...

Ei L'iCharl no pateixis. Si hi ha poc material sobre El Semáforo, només és qüestió de temps. En efecte: s'ha demostrat que les caspositats més inòspites tard o d'hora acaben apareixent a internet per un principi físic semblant a la gravetat, tard o d'hora apareixen.

Jo vaig haver d'esperar gairebé 10 anys a trobar material sobre l'Amper Exeltel a internet. Quant de temps caldrà esperar per El Semáforo? Ningú ho sap.

..però ja que treus el tema us deixo un enllaç que ja us vaig prometre i que probablement mereixeria aparèixer en portada... o què dic.. fins i tot mereixeria un blog propi: ESPERMA HUERFANITO

http://www.youtube.com/watch?v=IRes2uya-9k

L'iCharl ha dit...

Caram! moltes gràcies, no el coneixia aquest programa Apel·lià... Començo a pensar que la meva recerca de la caspa primigènia s'apropa al seu objectiu final.

Molt aviat la caspa ho inundarà tot!!




PD: ostres! he fet l'exercici de buscar això del Amper Exeltel a can google i encara no m'he recuperat... com és que no es fa més difusió d'aquestes grans fites històriques!?

Cisquet de Can Moscardó ha dit...

Ostres!

Quins temps aquells! M'he fixat en una cosa, que de fet no sé si es bona o dolenta:

No us heu fixat que d'un format amb ballarines curtes de roba i presentadores "pechugonas" em passat a ficar a 10 persones (que entre totes sumen un IQ de 100) a una casa i veure com fan edredoning (mentre gent amb el mateix IQ ho comenta a tertúlies)?

Qui som? D'on venim? A on anem?

De les 3 preguntes anteriors només tinc resposta a la tercera: no anem gaire bé...

Anònim ha dit...

CAMPEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vISCA LO PUTO BARÇA!!!!