Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

diumenge, 18 de gener del 2009

domingo 18...

... por el culo te la embrocho!!


vaaale, aquest post el volia publicar el passat dimarts, que casualment era dia 13 -ja sabeu, martes y trece... agarramela que me crece!!-. Però com que ja s'hi van penjar dos posts en aquell mateix dia i encara un altre després, he cregut prudencial esperar-me uns dies. Així doncs, avui que es diumenge 18, parlarè de martes y trece (i no, no parlarè de cap estúpida superstició).


En un dia com avui, torna el panda nostálgico a rememorar un dels mites del humor ibèric -no, el sr Barragán toca un altre dia- sent el dia que és, avui toca:


Aquest parell d'humoristes (que inicialment eren un trio), pasaran a la posteritat per la empanadilla de Móstoles, els nombrosos especials de nit de cap d'any de la nostra tendra infantessa -en el del 92 van trepitjar els llindars del politicamente correcto amb Encarna y la Pantoja-, a més d'algunes pel·licules i moltes altres coletilles que guardem a la nostra memòria.

Conclusió, com que tots ho recordem -i els que no ho recordin saben buscar a youtube- deixarem aquí l'exercici nostàlgic i no continuaré donant-vos la brasa amb més vídeos... Va si, un últim, l'entrevista a la Madonna, que no devia tenir gaire clar on s'havia ficat...




PD: Avís important a tota la població, si baixeu una mica més, hi veureu posts anteriors. I sabeu que? es poden continuar llegint, i fins i tot comentar!! increïble oi? Hay que ver lo que avanzan estas cosas ahora... Fijateee!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Gostei tu blog.
Carlos
Portugal

Anònim ha dit...

què és aquesta merda? caldrà tornar a posar moderació de comentaris?

L'iCharl ha dit...

l'única explicació que hi trobo és que o amigo Carlos, provinent del blog de la associação de bebedores profissionais do Gondufo va tant torrat que no sap on s'ha fotut...

doncs bé, com que sembla ser que entén perfectament el català (si no, no hauria comentat dient que li ha agradat el nostre blog), li diré una coseta ben clara:

VAGI-SE'N A CASA SEVA A FER-LI SPAM A SA PUTA MARE!

moito obrigado

cordialment,
L'iCharl

albus ha dit...

Hola L'Icharl, encara no m'he llegit el post, però ho faré breument.

Cisquet de Can Moscardó ha dit...

Fuf!

Hay un related vídeo de "La quinta marcha" (Jesús Vázquez y Penélope Cruz)y Martes y trece. Insuperable.

Anònim ha dit...

encannaaaaa