Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dimecres, 14 de gener del 2009

El sistema de transport del futur (o com molaria que fos)

Ens separen cent i pico anys dels primers automòbils i des d'aleshores sembla que la història del transport terrestre s'ha estancat bastant (alerta de trivilització extrema). Per fortuna aquests darrers dies m'han arribat notícies d'una sèrie de visionaris que estan disposats a donar-li la volta al paradigma: BENVINGUTS AL MÓN DELS VEHICLES QUE CAMINEN!

Llegia avui a Hackaday la notícia de Reuters d'un camperol excèntric de la Xina que es dedica a inventar màquines estúpides per fer difícil el que és fàcil. Una de les seves creacions més notables és un carro estirat per un robot amb barret de palla i bigoti que a més a més és capaç de verbalitzar unes quantes frases precuinades movent els llavis i les orelles (!!). Al parlar de la seva obra aquest senyor és bastant contundent:

"I LOVE MY ROBOTS MORE DEEPLY THAN MY OWN SONS"

Endavant vídeo:



La història no acaba aquí, perquè segons sembla a la Maker Faire també s'hi va presentar un inventor yankie també ha parit un enginy semblant alimentat per plaques solars. En aquest cas es tracta d'un carro estirat per un robot que caricaturitza el popular Schwarzenegger, governeitor de California. Endavant vídeo:



Si encara no n'heu tingut prou i sentiu la necessitat irrefrenable de parir-vos alguna moguda semblant, heu de saber que fa uns dies també va aparèixer a Hackaday la notícia d'uns senyors que molt amablement havien penjat a instructables les instruccions de com fer-se un robot hexàpode molt senzill accionat per motors de cadira de rodes que pot arrossegar una persona.

3 comentaris:

L'iCharl ha dit...

mare meua... com molaria tenir-ne un d'aquests!!

ara be, arran d'aquesta i altres evidències, començo a creure que a qualsevol facultat, institut, escola, o penitenciaria federal on s'ensenyi robòtica, automàtica, o quelcom relacionat, haurien de fer test psicotècnics abans d'entrar-hi...
He arribat a aquesta conclusió després de veure que allà on hi ha quelcom relacionat amb electrons movent-se el índex de frikisme creix exponencialment. La prova evident la trobaríem a l'ETSEIB, on els més frikis de tots anem a petar a automàtica, electrònica o electrotècnia... (i a can c1tce4 es dediquen a anar recollint-nos per aïllar-nos i posar-nos en quarentena)

PD: per que no ens deixem de projectes avorrits que no serveixen per res i ens posem a fer un robot? (o una robota per als més faltos de carinyo)

Cisquet de Can Moscardó ha dit...

Sospecho que le dan otros usos al robot ese... fijaos como mueve la boca...

Com sabeu vosaltres ha dit...

...que va, jo ho he provat i m'agrada molt!! Bé, igual de bo que el cafè amb llet i amb gel (alhora), i altres coses per l'estil!

Sr Cisquet, no sé si prendre-m'ho seriosament. Ara mateix, veient el nivell de frikades d'aquest post només els puc recomanar que visitin això... és un grup que estaria bé anar a veure algun dia.

Apa, salut!