Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

divendres, 5 de juny del 2009

SKELETOR YOU ARE MINE I'LL DRINK THAT ASS LIKE WINE

Tots els que passem per aquí som de la mateixa quinta i suposo que tots tenim un record més o menys entrayable del He-Man amb el seu tanga d'espart i els seus colegues culturistes untats d'oli.



Docns bé, avui necessito compartir amb vosaltres una gran cançó que especula sobre l'orientació sexual de l'Skeletor i el seu colega Beastman. La lletra és pa mear y no echar gota:

ahh Skeletor I shaved my legs for you tonight,
and if you see my cock I hope you go in fright.
ahh Skeletor you made me do some coke,
ahhh I'm up all night and its no joke.

I com veureu, el videoclip no té preu:





Fa un temps venien a CrackSmokingShirts samarretes amb fotogrames de He-Man com els que apareixen al videoclip amb versos de la cançó. Ara ja no les fan i la pàgina és inaccessible, però per fortuna encara existeix Archive.org, giv'it a look.

3 comentaris:

L'iCharl ha dit...

ufff... aquests tius van molt passats de voltes!!
Un munt d'imatges desagradables (i que dir de les lletres!) s'han quedat gravades a la meva ment... necessitaré moltes cerveses per esborrar-les!!


Igualment, serveixi de tribut a He-Man (l'home "ell") Màster de l'Univers (en quina universitat s'estudia això?) i gran icona de la nostra infantesa...
Per cert, juraria que en algun lloc d'aquesta casa deu haver-hi com a mínim un ninot de He-Man i un d'Skeletor!! això si ma mare, en la seva infinita saviesa, no els va llençar a les escombraries quan vaig fer la primera comunió...

Jules "Bad Mother Fucker" ha dit...

sembla que el fossoblog està poc animat darrerament. No hi ha cosa que em PUTEJI més que la gent que llegeix i no comenta!!

Ara m'he cabrejat!! Rebreu la meva ira FILLS DE PUTA!!!

Cisquet de Can Moscardó ha dit...

Poder haurem de començar a enviar caps de cavall...