Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dijous, 13 de novembre del 2008

¿Qué fue de los guionistas de vídeos musicales de los años 80?

Saludos!

Hoy me ha venido a la cabeza una pregunta: ¿qué habrá sido de los guinistas de vídeos musicales de los años 80? La verdad es que quién pueda contestar a esta pregunta ahora mismo estará en un psiquiátrico por lo que habrá sido obligado a ver.

Este es uno de esos posts escalofriantes en los que no vais a poder acabar de ver los vídeos, pero va a ser debido a la vergüenza ajena que causa verlos. Bien, ¡que empieze el viaje hacía el mundo de la laca!

DEAD OR ALIVE


No hay palabras para describir la estética (me niego a poner ningún adjetivo delante). Ahora bien, me gustaría que el guionista (porque es más que seguro que fue el mismo tío), explicara qué clase de relación hay entre las orgías grecorromanas (vídeo 1) y los piratas del Caribe (vídeo 2, parche en el ojo de la cara del cantante).

ADAM AND THE ANTS

La verdad es que lo encuentro tan surrealista que me he quedado en blanco.

DURAN DURAN

Impresionante coreografía mientras en cantante está atado al molino.

Sé que hay vídeos más horteras, pero esto es solo un adelanto porque... ¿acaso habéis podido acabar de ver algún vídeo?

6 comentaris:

Ente Extraterrestre Torralba ha dit...

Déu n'hi do el nivellàs!

La veritat és que si grafiquéssim el consum de garrafes d'infusió de Peyote, sortirien uns pics al voltant de l'època en què tot això es va filmar que flipes.

És curiós com en aquella època els cantans anaven de julays perduts i tothom se'ls prenia en serio. Avui en dia, si sortís algun il·luminat a fer el préssec així la gent s'ho prendria a conya ("what what in the back" -busqueu-ho i moriu xDDD).

La pregunta: d'on ha sortit aquesta sel·lecció? Els recordaves de la teva tendra infància o hi ha hagut alguna mala influència que t'ha forçat a veure-ho aquests dies?

PS: per cert, això de Stand and Deliber arriba en un moment especialment oportú ara que TV3 ha decidit castigar-nos intensament mostrant-nos nit i dia tot el merchandising i la porqueria que han arribat a generar a costa del Serrallonga.

Cisquet de Can Moscardó ha dit...

Ho vaig trobar per casualitat a la tele. Allò que vas fent zapping i trobes un programa a on parlen dels "nous romántics", que es veu que van sortir als anys 80. Ho vaig trobar tan esfereidor que vaig decidir compartir-ho.

De fet em vénen al cap més vídeos d'aquest estil però això arribarà més endavant. Volía possar aquest, però no ho acabava de tenir gaire clar...

Per cert, no trobo el vídeo que dius...

L'iCharl ha dit...

Madre mia!! Que tenían los 80's?

Sobre los vídeos musicales, poco a decir... es verdad que eran una ida de olla propia de fumaos, pero al menos le ponían algo de creatividad, ahora todo se limita a poner a una jamelga calientapo***s restregándose contra cualquier superficie que te puedas imaginar (la cosa es fácil cuando la propia cantante es una calientapo***s, pero en otros casos hay que reconocer que los guionistas se estrujan las meninges para conseguirlo)


Dices que esta gente se hacía llamar "new romantics" (con un nombre tan julandrón no podia salir bien la cosa). Eso me ha hecho llegar a la siguiente reflexión: qué fue de las tribus urbanas? En los 80's por la calle se podian ver jevys, punks, mods, rockeros, skins y demás... (todos se llevaban a matar entre si), pero ahora todo es lo mismo: tios con los pantalones caidos y tias que parecen putas -y da igual la música que escuchen o la "ideología" que se gasten, todo se reduce a la misma mierda- y eso, quieras que no, desconcierta...

Lo bueno del asunto es que, a todos nosotros, esta época nos pilló siendo unos mocosos y apenas podemos recordarlo. Lo malo es que los medios de comunicación (y especialmente internet) estan plagados de treintañeros-casi-cuarentones nostálgicos que se encargan de darnos la brasa con toda esta mierda...



Ya puestos a recordar los 80's... En vez de la puta música, porque no hablar de cosas como el Equipo A, Fraggel Rock, Regreso al Futuro, Loca Academia de Policía, Gremlins, etc...??
tate! Ahora que lo pienso... esto daría pa un buen puñao de posts monográficos!!
de momento, un adelanto

albus ha dit...

Seguint amb el tema del blog... no se si coneixeu els LOCOMIA un grup que cantava i ballava amb uns vanos molt grans i uns vestits tipus serie V. No crec que superin els videoclips del tia/tiu del post (un personatge de lo més raro que he vist), però van ser un referent a Espanya: http://es.youtube.com/watch?v=GUAO7OaGKxU&feature=related
En els related videos trobareu un munt de videos d'aquest paios, inclosa la seva aparició al "diario de patricia" al 2007.

Vamos que si sou uns nostàlgics i us agrada aquest tipus de música, al jotub hi han un munt de vidoclips.

El que és induptable és que cada època té personatges rarillos, als 80 tenien les superestrelles hermafrodites (que portaven unes hombreres megagrans, es maquillaven com dones, ...) i ara tenim gent que ensenya els calçotets, la guardiola, es tenyeixen el cabell de colors... Visca la diversitat!! Què serà el següent... ?

Anònim ha dit...

acabem de comprovar que la amiga Albus no es mira els links...

Sento haver de dir-ho així, però el vídeo dels Locomia (que se come el que?) ja l'havia posat (exactament el mateix) el Sr Cisquet de Can Moscardó (comentari 2, linea 7, en lletres blaves diu "aquest", si hi fas Shift+clic vas a petar al vídeo dels Locomia). No passaria d'anècdota, però té certa gràcia...


Apa! passin un bon dissabte

Com sabeu vosaltres ha dit...

Amic Cisquet... malament, molt malament. Això és tan pèssim que evidentment havia de publicar-se aquí.

Ens ha demostrat per què els anys 80 són en gran mesura el final de la música decent.

Amb el 1r vídeo el que m'ha vingut al cap és si l'element que canta l'han tret del carrer de Mates. És orgàsmic total!! Clarament lletgista la manera de posar del cantant del 2n vídeo, no entenc com et pots no posar cerdo veient com cauen catifes davant el paio de l'ull tapat.

El 3r és estúpid de collons, jajaja. Sobretot els inútils que només apareixen amb uns tambors per fotre uns redobles i altres collonades, jajaja. Imaginin-se caminant per aquella taula i xutar a banda i banda tot el que hi ha!! o cardar-se un bon pet allà al mig. Impressionant tot plegat. Què pinta una forca?? No seran del Forca Barca!? Sí, molt dolent.

Duran Duran... molt! Massa i tot.

Li haig d'admetre que amb el 1r m'he quedat a 2'36" i amb el 2n a 2'24", però el 3r és tan pèssim que l'he hagut de veure sencer.

mentre miro el 4t... què cony té d'atractiu i comercial un tio lligat a una cadira? i tots els trastos volant? prefereixo les baixades de carros i andròmines de les festes majors, jeje.

Prou! ja he arribat a 4'07".

Sr Cisquet, sempre acabem amb els mateixos termes: això és vomitiu!

Si vol més vídeos, pot recopilar-ne un que vaig penjar fa un temps a terres de Ningú.

Apa, a reveure!! (i remenjar)