Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dijous, 27 de novembre del 2008

Sutil regreso. Las 7 diferencias.

Después de un año de exilio forzado en las selvas de Birmania cazando tigres nepalíes (los tigres hacen una especie de camino de Santiago desde el Nepal hasta Birmania, es una larga historia que ya os explicaré...) renazco como el Ave Fénix de sus cenizas, y habiendo extinguido los tigres nepalíes he decidido volver a probar fortuna.

Lo que propongo en esta breve intervención es un ejercicio de sutileza. Oí por casualidad estas dos versiones de la misma conocida canción. La letra no es exactamente la misma, y es precisamente ésta la gracia de mi sutil regreso.

Versión 1:




Versión 2:

3 comentaris:

L'iCharl ha dit...

Primer: benvingut de nou Sr Led's!!. Aquesta sempre serà casa seva i esperem gaudir de les seves aportacions a la comunitat (perquè últimament semblava que això es limitava a un diàleg entre els 2 o 3 de sempre...)

Segon: no sé que collons li passa últimament al meu PC però darrerament el firefox m'està donant pel sac i per veure vídeos del yutuf o àudios com aquests he de recórrer al denostat Explorer... (Aquí el company Ente Torralba dirà que és culpa meva per anar amb Windows...)

Tercer: he de reconèixer que he hagut de sentir-ho tres vegades abans de detectar les subtils diferències... A simple vista (o oïda millor dit) passa desapercebut, però els canvis que introdueix en Sabina li donen un toc més... com ho diria... cru, sens dubte, fruit d'una ment malaltissa com la seva, que veu més enllà en la innocent lletra d'en Serrat... Em sona d'algo tot això, jejeje


Quart i últim: recordar a tota la fosso-comunitat que aquest post és el #98, ens apropem a la centena (en català sègola) i la ocasió es mereix un post a l'alçada... Prego unim les nostres forces

Anònim ha dit...

que estem a 3 de desembre, publiqueu alguna coseta home!!

que sàpigueu que existeixen vestigis de Català a Mèxic. De fet amb la meva veïna de planta, que és de Mèxic, ens parlem en català.

pos res, menys youtube i més literatura en els posts!

(PD: i sí, visc al costat the South Park. Encara estic esperant veure a Kenny o Cartman per aquí al costat)

Com sabeu vosaltres ha dit...

lilas rojas y amarillas, magreando una muchacha, la puta pobre al portal... caram amb en Sabina

No sé si ho he entès bé, però m'agrada més la 2a versió, molt millor gravada i a més en directe (+o- 1 semitò per sota de la versió 1... algú ho havia de dir).

Sr Led's, massa subtil aquest post eh, segur que hi havia un munt de diferències més.