Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dijous, 20 de novembre del 2008

vintene...


Ara en DVD!! ...i als extras hi trobareu les tomas falsas


Si si, ara molt jiji-jaja però no fa gaire gràcia la cosa... si voleu experimentar el pànic i que se us quedi mal cos per tot el dia, feu una ulladeta per aqui (acojona, eh? jo he de reconèixer que no hi he pogut aguantar més de 2 segons sense que se'm regiri tot el cos i se'm posin de punta els pèls del cul...) Això gairebé mereixeria anar a la zona fosca, no creuen?


Apa! passeu un bon dia!!



PD: no podia acabar sense posar aquest vídeo:



3 comentaris:

Com sabeu vosaltres ha dit...

Coi de L'iCharl... no hauríem de treure aquest tema justament ara!! Per sort aquest home ja no hi és, però tots sabem que encara en queden massa seguidors ambsense il·legalitzar.

En fi, m'alegra comprovar que la seva hemeroteca segueix amb reserves suficients per tal d'expandir el temari d'aquesta pàgina.

Què tal portem el post #100?

L'iCharl ha dit...

Bé, jo sóc dels que opinen que s'ha de poder fer humor amb aquests temes això sí, sense arribar a frivolitzar (bé, reconec que amb certes coses com l'holocaust nazi seria difícil...) Recordar el passat sempre ajuda a entendre el present i pot ajudar a evitar repetir els errors (gran frase tòpica que mai s'ha sentit a dir...). I encara que alguns pensin que continuar recordant el 20N és donar-li vida al franquisme i que no s'ha de mirar al passat, jo penso que una mica de memòria no fa mal...
Però tampoc em vull posar ara en plan transcendental que aquí estem per riure...


El post #100 està al caure (anem pel #95 ja...) lo seu seria fer un post que sintetitzés la diversitat de continguts d'aquest blog... Així dit sembla difícil, oi?

Mentrestant, continuarem fent ús d'aquesta vàlvula d'escapament per desfogar-nos. I compartir els nostres mals mentals amb els amics, que com sempre he dit, això és més econòmic que la psicoteràpia...



Salutacions a tots plegats! passin un bon cap de setmana!!

Anònim ha dit...

Ostres, ara he entès el títol... targeta merescuda