Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dilluns, 10 de novembre del 2008

The Rock-afire Explosion New Show Bid List

A través del blog del Paul Sloqum (bàsic), descobria l'altre dia un projecte demencial anomenat "The Rock-afire Explosion New Show Bid List".


Sembla ser que als anys 80 es va popularitzar a can yankie una cadena de restaurants anomenada Showbiz Pizza Place que en els seus locals tenia instal·lat una teatrillo d'autòmiats anomenat Rock-afire Explosion que interpretava cançonetes.

Com acostuma a passar, la cosa va tenir el seu moment d'esplendor però poc a poc va anar passant de moda i van acabar desapareixent.

"The Rock-afire Explosion New Show Bid List" és un projecte d'una colla de sonats que han restaurat una instal·lació d'aquestes i ara s'ofereixen a crear noves performances amb cançons d'avui en dia a canvi de pasta.

I la manera de decidir quines cançons escolliran no és altra que fent una subhasta: ells proposen una llista de cançons i la gent pot fer-los donacions a través de Paypal per votar quina d'elles produiran primer. El seu compromís és generar una cançó cada setmana i fer l'espectacle més o menys elaborat en funció de la pasta que hagin recaptat. No deixa de ser un negoci amb data de caducitat, però la idea és aparentment molt bona.

Si voleu veure els vídeos de les cançons que ja han fet, els podeu veure aquí: WInning songs.

A mi la que m'ha flipat més és Electric Feel. Fixeu-vos amb la coordinació de les guitarres i de la percussió i flipeu.

7 comentaris:

Cisquet de Can Moscardó ha dit...

Calen moltes hores per aconseguir els resultats de Elèctric Feel. Em pregunto quants DSP's calen per poder fer-ho (i quants becaris?).

Algun mecatrònic té la resposta?

L'iCharl ha dit...

en L'iCharl ha quedat en estat de xoc i ara mateix esta enfilant-se per les parets i fent girar el coll 360º tot dient "no puede ser... como lo hacen?... yo quiero hacer uno de esos..."

qui escriu sóc jo, el petit panda encara sense nom perquè l'inútil aquest encara no s'ha decidit... ajudeu-me a deixar de ser anònim!!


i dius que de tot això en treuen diners?? no m'estranya, aquí hi han fotut moltes hores de treball... quan aquest cabron que tinc aquí fent voltes pel sostre torni en si li diré que es deixi de tant pfc i tanta hòstia i es posi a fer un trasto d'aquests...

Ente Extraterrestre Torralba ha dit...


SO...

QUI POSA $1000 SOBRE LA TAULA PERQUÈ FACIN UN VIDEOCLIP DE "LA TRINCA"?


CAPS LOCK CAPS LOCK CAPS LOCK

L'iCharl ha dit...

home 1000$... és que ara no porto sueltu...

Encara que sembli molt, jo crec que ho val. Només les hores que calen per extreure la seqüència de moviments a partir de la pista d'àudio ja s'ho valen, i a això afegeix-li la programació (encara que un cop la tens feta, després és anar repetint moviments ja memoritzats).

Anyway, si aquests tius són capaços de guanyar-se la vida amb això, són els meus ídols.

L'iCharl ha dit...

P.D.: Posats a demanar, jo els demanaria alguna del Fari o del Manolo Escobar, o encara millor del Principe Gitano!!

Ente Extraterrestre Torralba ha dit...

...o del Gitano de Balaguer (Me cago'n Déu) xD

albus ha dit...

Deu ni do... la veritat és que els moviments estan molt sincronitzats. M'ha recordat a la versió "guapa" del museu dels automats que hi ha al parc del tibidavo.