Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dimecres, 22 d’abril del 2009

El cortejo - guia práctica ilustrada para principiantes

Hola! un any més arriba el 23-A i això vol dir que a 3 de cada 4 cantonades de la vostra ciutat, vila o poble trobareu xinos, pakis, gitanos, i potser algun xirucaire venent roses (un consejo para tiempos de crisis, si os esperais a última hora de la tarde, puede que os salgan más baratas!). I això per no parlar de les paradetes de llibres... no hi ha cosa pitjor que una taula de picnic (amb la senyera per sobre) tota plena de novel·letes insulses de l'últim autor de moda -el distingireu perqué acostuma a ser un tipus (o tipa, que també hi ha escriptores dona) amb ulleres de pasta, americana de pana i fumador de pipa que està al inici d'una llarga cua que dóna la volta a les rambles...-.

Però no, avui no parlaré del mercantilisme hipòcrita de la cultura literària (ara resultarà que aquí tothom és molt llegit, però quan surten les llistes de "lo més venut aquest St Jordi" n'hi ha per llogar-hi cadires!). No, avui parlaré de l'altre vessant encara més empipadora d'aquesta jornada, les parelletes d'enamorats per tot arreu, capaces de fer-te bullir la sang i fer-te creure que ets un desgraciat per no tenir a qui regalar-li una rosa...



Peró tranquils amics solitaris!! Aquí arribo jo amb un vídeo que, pas a pas, us guiarà en el procés vital de l'aparellament humà... dentro vídeo!!



apa! passeu un bon dia!!

P.S.: disculpeu el cinisme, un pèl descarnat, dels meus comentaris... m'he deixat emportar per les veus que habiten en el meu cap... potser no hauria d'haver deixat la medicació... li preguntarè al goril·la verd que està assegut al meu costat... ... ...



La opinión (en caso que la tengan) de los colaboradores de Fossoblog es libre e individual, y así la expresan por medio de sus posts y otros contenidos firmados. Fossoblog no se hace responsable en ningún caso de las opiniones vertidas por sus colaboradores.

3 comentaris:

Cisquet de Can Moscardó ha dit...

Lichal!!!

Ande andas!?!?

Me quedo con lo de:
Hay que lavarse bien, como si fuera fiesta.

L'iCharl ha dit...

iepas!! muy buenas Sr Moscardó!

lo del cortejo no acaba de ir bien... tendré que seguir probando, porque de momento no he pasado de la primera fase (el piropo, de ahí el otro post...)

Lo de lavarse es una gran verdad, porque ya se sabe:
todos sabemos que un hombre de verdad huele a tabaco, a sudor y a culo, pero a la hora de cortejar hay que disimularlo! pajaro!!

L'iCharl ha dit...

ah! jo em quedaria amb la frase final:
con el seso cuidao! que yo tenia una conocida que un dia me la meneó y le cogí maníaes pot expressar més amb menys?