Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

divendres, 17 d’abril del 2009

MI GRAMO DE FAL·LA MI NENA MI BUGA TE PEGO UN GALLETO ME METO UNA RULA

Fa uns dies vam estar escampant algun d'aquests enllaços per correu i tot i que soni a redundant m'ha semblat indispensable endollar-los també aquí per immortalitzar aquest contingut. Que si els nostres néts senten d'aquí 40 anys la necessitat de reconstruir com era el món quan nosaltres érem joves, puguin donar una ullada a archive.org i recuperar aquestes perles.

Es veu que l'altre dia a Callejeros van sorprendre'ns a tots un cop més amb la magnífica labor que estan portant a terme de localitzar els freaks més extrems que corren per aquestes latituds i aquest cop li va tocar el torn als bakalas drogafílics de Castelló.

Com diria el Monegal, ENDAVANT VIDEO:


Transcric literalment una de les moltes frases d'aquest vídeo que passaran a la història i que m'ha encantat:

"El placé de meten·no ahora unas cuantas rayas toda la peña que venimo aquí... po eso nadie noh lo quita el placé de meten·no aquí ahora cinco pollo... diéh de buena mañana que es cuando entra bien la coca."


Un cop més la realitat supera la ficció amb escreix i el curt-metratge musical que anys enrera van fer sobre la Ruta Destroy i els kinkis de valència s'ha quedat curt al retratar-los. Per si algú no se'n recorda aquí van uns links. Les cançons, com veureu, valen molt la pena:

Ruta Destroy!

"Robo a mis padres
para esnifar cocaína
me dicen ves al médico
pero yo paso de medicina"

part 1
part 2

3 comentaris:

L'iCharl ha dit...

lo dicho...aquesta gent no és més que xusma, en una societat civilitzada servirien com a carn de canó en la guerra contra els mutants alienígenes, però aquí hem de veure'ls corrent lliurement per les nostres carreteres... i pensar que aquesta gent haurà d'aixecar aquest país... que vinguin els xinus i ens envaeixin ja!!


PD: callejeros... quin gran pugrama!! això demana a crits un post del top-ten callejeros(*)






(*) proximamente en las pantallas de los mejores ordenadores

Anònim ha dit...

Quin gran païs!

Només m'agradaria apuntar que entre tots nosaltres pagarem els fàrmacs d'aquesta gent quan els hi aparèguin els transtonrs mentals derivats del consum de drogues (ja sabeu: squizofrènies, transtorns bipolars, depressions...)

No! No me oblidat dels diners que també sortiran de les nostres butxaques per pagar els assistents socials (recordem que aquests personatges a part d'enmerdar per les carreteres també enmerden a tota la gent que els envolta, incloses les seves famílies...)

Anònim ha dit...

Per qui encara estigui ho païnt recordo que això no es troba solsament a Espanya, sense anar més lluny a França tb n'hi ha de xusma ("racalle" krek k es diu) per repartir. No sé pk però tindré la música reggaeton ancorada a aquest concepte.