Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dimecres, 9 de gener del 2008

Constant de degradació

Per començar, un record dels inicis de 3r (de primària, evidentment --> com és la nostra universitat sinó?):



Evidentment i tal i com ha quedat mostrat, això és el que som i no hem deixat de ser (i pel que es veu, va en augment constant).

Ara que és època d'exàmens (segur? de Calafell? o La Pobla? i la despobla), mostrem com s'ha d'estudiar si es vol superar aquesta etapa amb èxit.

Per començar, fent-se una foto als zulos de la biblioteca aprofitant la qualitat de la il·luminació i de la càmera, i mostrant el millor d'un mateix: aspecte cuidat, afaitada recent, cabells arreglats i sobretot millor amb lentilles.

Cleo-pala

Tot seguit, compartint els béns propis amb els companys necessitats. Si el del costat no té reproductor mp3 li cedim amablement un dels dos canals i seguim estudiant sense estar pendents del que aquest fa (#):



Preferiblement, després d'una sessió de pràctiques de Transports millor no forçar la màquina per tal que no s'alterin els biorritmes:



De tant en tant és recomanable visitar altres facultats per canviar d'ambient i relaxar la ment i els sentits:


Una alimentació com cal ens ha de donar l'energia necessària i suficient per encarar la feina i fer-la a gust. És bàsic un bon ambient d'estudi, un entorn que denoti comoditat, confiança i molta tranquil·litat.


Si no durem ni cinc minuts a la biblioteca per excés de jeta, com a mínim que no ens prenguin un bon camió amb llet o un tallant amb una miqueta de flector.

Com a últim detall, millor fer feina i descansar que posar-se a escriure a aquesta franja horària. No fos cas que l'endemà ens llevéssim tard i en arribar a qualsevol biblioteca l'espai existent fos degenerat.

En fi (fa anys el mes que ve). Bon àdhuc a tots.

Qui és més feliç?

3 comentaris:

L'iCharl ha dit...

Doncs deu ser que la gent estudia molt (jo no, us ho asseguro), perquè això està una mica aturat últimament...

Apa! a continuar degradant-se un gener més (que espero sigui l'últim)

albus ha dit...

D'on han sortit aquestes fotos? Qui són els fosses que dormen (o esperen, com el Chuck Norris)?

A la biblioteca amb una cervesa i donetes? Em pensava que menjar i beure hi estava prohibit. Sou uns incívics!

Vinga a disfrutar de la millor època de l'any,.. que fariem sense els examens... seria com una dia sense gos?

Anònim ha dit...

ja he trobat el fotolog, ai no!! el fossoblog!!!!!!!!!!! i vink a fer 1 visiteta a akestes hores...

perque l'alba estava en mode "mecanografa" escribint 1 mail i no parlava, i Ramon està naufragant a la deriva kom jo, el Richard sta ausente i suposu k deu star tokant(-se) la pandareta, el Joan Vallve tambe esta ausente i deu estar "atormentando" als veins a akestes hores ( :P ) i Ningu esta no conectat, o en mode espia fent el pebras.

Dons res, molt maku el blog, dedueixo que està "en construcció industrial" degut al nombre de pales que hi ha, tant graficament com a l'apartat on posa "Contribuïdors (no contribuents)".
També he estat 1 ratu "de palike" amb el r2d2 i, com no, he votat les enkestes... a veure si m'en poseu més, que jo kada dia kanvio d'opinio i aixi puk deixar konstancia.

Bueno, dons res més, no estudieu massa perke es fa malvé la vista, les neurones, els colzes, el cul, l'eskena, les kadires, els llibres i els fulls.

adeu!!