Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

divendres, 25 de gener del 2008

Transformació isotèrmica de l'austenita

Suposem que es pot considerar la temperatura constant en el temps. Afegim que la matèria primera disponible és limitada, en el benentès que si se'n consumeix gaire més ens quedem ambsense material. I per acabar, afegim una usuaria especialment interessatda en el tema (que no TeMaA, o TeMaB). Doncs ambsense més preàmbuls, el que surt és això:


Només faltaria que el pis for verd

Gran qualitat del departament de recursos humans del sector. Desprèn (a part de líquid a T>Tamb) un carinyu innegable (bàsicament perquè la imatge no pateix sequera). Qui no disfruta i va cerdo amb això al davant? En fi (i na Fina), veig que el Sr L'Icharl no vindrà a estudiar Materials, total ja sabem que després treurà 3 punts més que la resta (i 4 més que la divisió [d'honor]), així que no cal preocupar-se... per tant ja n'hi ha prou per avui. Ah, abans de marxar (després seria 1 Poch difícil) deixo un regalet pels infinits lectors fidels: _


Qui s'anima a fer esports d'aventura?

Pala màxima molt gran, com gairebé
(i moltmal) sempre. Si no us agrada (a mi tamPoch), Ningú us demanava accedir a aquesta adreça. (aquesta parida tan dolenta em sembla que és autoplagiada d'un altre post)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Però que és això?

Hem de fer alguna cosa ja mateix! Una recollida de signatures, un concert benèfic, un calendari... lo que sigui!

No podem permetre que cap balena més es suïcidi! heu vist com ha deixat el terra? això desprès hauran de venir els nois de BCNeta i netejar-ho... i gastaran molta aigua!! No ho podem permetre! Noooooooooooo (veu Saura)

Anònim ha dit...

Jo m'apunto a una recollida d'assignatures de caràcter optatiu.

No podem deixar que s'extingeixi l'especie, sino l'ecosistema davallarà i es trencarà la cadena alimentaria. Que passarà amb les hamburgueses del McDonals?
Imagineu-vos, tindrem una superpoblació de rates, i això comportarà un augment dels felins. Aleshores, un gran percentatge de gossos s'escaparà de les seves llars, extranyament apareixeran milions de restaurants xinesos i la població xinesa creixerà de manera exponencial. Així un dia faran un salt i desviaran el planeta de la seva orbita. Com que estarem més aprop del Sol ens socarrimarem....
No podem deixar que passi o les conseqüències seran terribles!!!

Salvem les balenes!

Com sabeu vosaltres ha dit...

A veure, senyors. No se'm queixin que de ben segur l'estètica de les imatges és del seu (del PP) gust.

Jo m'apunto a una recollida d'assignatures inútils, fet pel qual inicio un nou borrador que espero re-convertir-lo ben aviat en post.

Putus Materials...!!