Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dissabte, 5 de gener del 2008

Palantalons!

Aquest és encara un bloc jove, i no guanyem prou per pagar-nos les pales. Però tranquils, les nostres pregaries han estat escoltades!

Déu Nostre Senyor ens proporcionarà autèntiques pales texanes (que allà també tenen fosses) a canvi d'uns petits espais publicitaris per promocionar la seva línia de roba on destaquem els pantalons texans (d'on si no?)

Si voleu contribuir a la causa del bloc, podeu deixar les vostres dades bancàries o bé fer algun comentari per animar-ho. Òbviament, també ens podeu fer les vostres comandes de action jeans ® (amb més de 1000 unitats regalem les botes i el barret de cowboy)

I recordeu, si no porten aquest segell no són els autèntics!

5 comentaris:

Com sabeu vosaltres ha dit...

Doncs jo ara mateix vaig amb texans, i li firmo amb el meu segell ambsense. No l'enganyaré.

Si vol dades sobre bancs, davant de casa seva hi té una plaça, on hi pot practicar les patades i altres moviments fins ara exclusius del seu ídol.

PD: el seu tetris és insuperable.

albus ha dit...

Doncs deuen ser uns bons pantalons perquè el Chuck fa unes super patades amb la cama ben amunt i la tela a l'entrecuix no crec que pugui aguantar tant.
Deuen tenir truc: o les patades les han falsificat amb el photoshop i el Chuck Norris no té superpoders, o els pantalons no son texans sino elàstics i l'anunci és un timo, o totes dues; lo que ens portaria a una logica positiva de portes OR.

L'iCharl ha dit...

Sembla ser que això està massa tranquil...

Haurem d'iniciar una campanya de marketing encara més agressiva (més que en Chuck??). A aquest blog encara se li han d'afegir seccions i algun que altre col·laborador més, però sembla que l'època d'exàmens no és la millor...

Apa! a re-beure


PD: sr Pebràs, molt bones les imatges afegides al post... no deixi de posar-hi la seva nota

L'iCharl ha dit...

Ah! que m'oblidava de la srta Albus,

les imatges no tenen truc, els pantalons estan confeccionats amb una tela superresistent feta dels pèls de la barba d'en Chuck. I pensi que l'entrecuix porta un reforç de fibra de vidre i titani per mantenir-ho tot al seu puestu...

joan ha dit...

el millor: el link d'animar

he rigut molt