Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

diumenge, 3 de febrer del 2008

això si que és palamaxima...

A veure, ante el creciente exito de nuestra campaña publicitaria (pausa per riures) hem rebut visites d'altres persones més enllà dels fosses habituals...

Desgraciadament, però, molts d'aquests visitants ens han fet arribar les seves inquietuds sobre la via per fer un comentari i deixar-nos la seva petjada (espero que no sigui a la cara). Doncs bé, aquest bloc neix per donar resposta a les vostres inquietuds:

0è: A la vostra dreta (la mà que teniu ocupada amb el ratolí, a no ser que sigueu esquerrans... que llavors sou doblement fosses) hi ha les instruccions, estan en color verd i a dalt de tot, així que les heu d'haver vist per q-llons

1er: Per llegir un post, el primer que heu de fer és (evidentment i lògica) ... llegir-ho!! Des del principi i fins el final. oi que sembla fàcil?? doncs bé, alguns tenen links i fins i tot missatges ocults, així que no ho és tant...

2on: Al final del post hi trobareu el següent text



on n és el nombre de comentaris que ja s'han fet. Si els voleu llegir heu de fer-hi click a sobre i s'obrirà una nova finestra on els veureu (segurament la majoria seran dels propis autors). Al final hi trobareu una finestreta que diu: "deixeu el vostre comentari", és força intuïtiu oi?
Si no teniu compte de blogger (a que esteu esperant?), podeu fer servir un àlies qualsevol, o fins i tot ser anònims (però sapigueu que a Chuck Norris no li agraden els anònims)

3er: També podeu veure el post sencer amb tots els comentaris fent click sobre el títol del post en qüestió (sí home, sí! aquella frase que surt al principi en un color diferent, just a sota de la data!)

4rt: Si baixeu fins al final de la pàgina (fixeu-vos en la barra de desplaçament lateral!!) hi trobareu un punt que diu: Missatges més antics (també és obvi, no?) Així podreu valorar la nostra evolució... També hi trobareu l'arxiu històric dels posts a la barra lateral

5è: sempre hi ha d'haver un cinquè punt

6è: Parlant de la barra lateral, feu una ullada a la dreta de la pantalla!! Hi ha coses interessants, especial atenció a la zona fosca (les altres seccions també són molt bones). Fins i tot hi trobareu la llista (que no té un pèl de tonta) dels autors, amb el seu perfil...

7è: SETE!!!


Doncs bé, si heu arribat fins aquí vol dir que heu entès tot l'explicat prèviament, i aquest post us pot servir de camp de proves... així que deixeu-nos el vostre comentari!! (si us plau).

Si encara no saps com fer-ho... aquest era el teu últim avís, ara mateix una manada d'osopandes famolencs es dirigeixen cap a la teva casa per menjar-se tot el bambú del teu jardí (i més val que en tinguis prou, perquè si no es menjaran el que trobin i després es fotran la migdiada).

Una cordial salutació de tot l'equip de col·laboradors (que ja hem acabat els exàmens i ara podrem dedicar algo més de temps al bloc)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina dreta?
Si ho consideres desde la pantalla, la dreta és l'esquerra. Però desde el punt de vista humà, la dreta és la dreta. O em confonc de telecadira?

Anònim ha dit...

dos dies i només un comentari que a sobre és d'una "habitual"... això em fa pensar que tenim poca afluència, haurem de incrementar l'agressivitat de la nostra campanya publicitària (ara mateix truco a Chuck Norris...)

Per cert... la seva dreta és la esquerra de la seva pantalla, però la esquerra de la seva pantalla és la dreta de la meva pantalla, i la dreta de la meva pantalla és la meva esquerra... així és normal que em perdi!

Anònim ha dit...

Espero que no es confonguin de costat al conduir, al votar o planificant una ruta...

Sr Panda, un 10 pel seu link.