Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

divendres, 22 de febrer del 2008

L'ús dels blogs, fotoblogs i fossologs

Últimament estem rebent una onada de comentaris anònims on l'únic objectiu és spamejar. Potser semblarà ofensiu, però alguns dels que formem part d'aquest bloc no compartim aquesta missió d'expansió de les lletres de grups per un bloc tan fossa com aquest.

Navegant per "l'internet" he trobat aquest vídeo que critica amb total llibertat (potser massa i tot) l'ús que dóna certa gent al seu espai d'internet: els Fotologs i els mySpace.

Escolteu bé, que també hi surten els blocs on només hi pengen lletres de cançons...



Que consti que no subscric totalment el que es diu aquí, però sí que hi estic d'acord en bona part.
Apa, doncs, senyors lírico-anònims, preguem facin comentaris una mica més creatius i de collita pròpia. Res més!

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta veu m'incita a pensar que es tracta del mateix individu "sabelotodo" que falseja la veu del Fernando Alonso en un seguit de videos penjats al yutuf (alguns bastant graciosets per cert), i que tenen tots per encapçalament "Alonso se sincera".

Per desitjeu tornar a sentir aquesta veu us recomanu que fiqueu les anteriors paraules al youtuve i trobareu videos sobre l'alonso comentant tots i cadascun dels grans premis.

Sobre el contingut verbal d'aquest video he de dir que estic d'acord amb moltes coses però no soc un opinador adecuat perquè mai he navegat per cap bloc mes que els 3 unics que conec i no desitjo fer-ho per ara.

Una fosalutació!

L'iCharl ha dit...

Home mr Alexei! salutacions! jejeje

(per cert, ja que treu el tema... el individu sabelotodo és l'actor Abel Folk: http://www.youtube.com/watch?v=yXyf91z0XBY)


En quant al video... m'he rigut molt, diu algunes grans veritats (lo de les fotos està portant a tota una generació a reviure Sodoma i Gomorra, jejeje). Però els blogs també tenen coses bones, i una proba és aq... buenu, hi ha blogs que son molt bons.

El problema és la gentussa que es dedica a l'spam. I a més és tan covard que s'amaga en l'anonimat...
Si l'amic anònim torna a aparèixer per aquí fent de les seves, proposo fer ús dels nostres drets d'administrador per suprimir-lo, sense cap tipus de miraments...
(cal que recordi que tenim a Chuck Norris en plantilla?).

Res més a afegir al ja dit pel sr Bitllenc, aquí acceptem a tothom (no cal més que veure els individus que en formem part) només es demana un mínim de originalitat, sentit de l'humor, i donar la cara!! (darrere d'un pseudònim, es clar...)

Apa! una salutació

Anònim ha dit...

weno weno weno,

primer de tot jo sóc l'anònim que va escriure 2 lletres de cançons de radiohead (karma police i thinking about you).La resta de cançons no les he penjades pas jo.

La història ve que per causalitat (i no per casualitat) vaig trobar aquest blog una tarda d'avorriment. El vaig trobar bastant original (i friki), però com que no tenia res a dir sobre el romanticisme, i en aquell precís moment Karma Police sonava en el meu mp4 vaig penjar la seva lletra.(http://www.youtube.com/watch?v=NlQhgdVsuI4)

Pos res més, no volia crear tan d'enrenou.

Prego fosses i pales acceptin les meves disculpes.

Continuaré mantenint-me en l'ombra de l'anonimat.

L'iCharl ha dit...

Bé, si aquest és el cas, doncs, benvingut al fossoblog!!

I crec que hauria de disculpar-me pel dit unes línies amunt... rellegint-ho desprès de l'atordiment post-migdiada, resulta poc diplomàtic.. jeje

A reveure fosses!

Cisquet de Can Moscardó ha dit...

Salutacions!!

Déu ni do com es queda de descansat l'amic...

Per cert hi ha un altre vídeo que val la pena. Quan s'acaba el vídeo, als related vídeos, hi ha un que surt Déu (Chuck Norris). Evidentment rajant d'individus "peculiars"


PD: Salutacions des d'Urgell

Com sabeu vosaltres ha dit...

Sr Alexei, vaig pensar el mateix que vostè en veure-ho per primera vegada...

Salutacions senyor cisquet!! Per què apareix amb un altre nom?? Faci el favor (si vol també pot fer un Fa-3) de recuperar la seva identitat casolana (personalment, entre cas i lana em quedo amb cas sabor menjar per gats)...

Res més, únicament que si l'anònim ens ha descobert per causalitat (i no l'ha deixat escrita simplement perquè s'havia equivocat a l'escriure casualitat) , aquesta és una paraula relativament comú en el nostre entorn, així que serà benvinguda.

No li faci por sortir de l'anonimat.

Carlos ha dit...

Enrenou, enrenou...

¡¡¡Apalicemosle hasta que su sangre manche nuestros zapatos y de sus huesos saquemos palillos de dientes!!!

¡¡¡Démosle con la radio en la cabeza hasta que odie 'Radiohead'!!!

Pero con cariño... es broma!! Sé bienvenido a este blog, pero apaga el mp4 antes de entrar... jajaja

Anònim ha dit...

m'estic fent la picha un lio amb tants anònims que corren per aquí...

vist que hi ha tants anònims, a partir d'ara jo sóc l'anònim in rainbows

http://es.youtube.com/watch?v=IQYPIP74ycY

monЯa Bitllenc ha dit...

Sr. Anònim in Rainbows... aquest vídeo ja l'havia vist! (tot i que ja fa bastant de temps)
Potser em va dir vostè la seva adreça?
O potser li vaig dir jo?

Començaré les meves investigacions per desvetllar la seva identitat partint d'aquesta pista...
També sabem que té MP4, escolta Radiohead, no fa (massa) faltes d'ortografia, que ens va trobar per "casualitat"...

Sigue buscando...

arjonamontesjuan ha dit...

¿Por qué leches tenemos que desvelar la identidad de los anónimos? Es mucho más divertido que se vayan descubriendo ellos mismos, cuando les dé la gana. Con este tipo de individuos/as hay que aplicar psicología inversa, sino te toman por el pito del sereno.

¿Por qué no comentamos el video? Es la leche! Es uno de esos videos que aunque te lo mires 17 veces sigue teniendo gracia, como uno del Jesús Quintero y el Risitas (que buenos tiempos aquellos...) Eso sí, este combina humor inteligente, el video del Risitas no. No tenía fichado el video hasta ahora.

Estoy de acuerdo en prácticamente todo lo que dice, sobre todo con los planos picados de las fotos de tias para enseñar tetamen. Ponerse en plan sexy en el cuarto de baño a hacerse fotos sólo refleja falta de personalidad además de constatar que después del primer embarazo pierdes todo el encanto y tienes poquito que ofrecer salvo una mamada esporádica en un sucio portal con olor a orines.

Describe muy bien a los chicos y chicas "Chonis" de mi barrio y a los/as amargados/as siniestros; sí esos que no se atreven a suicidarse ni a reconocer que siempre quisieron ser el Quarterback y la animadora macizorra.

Como siempre y wuanmortime me dejáis impresionado con vuestra exhaustiva búsqueda por internet de videos con suculento contenido. ¡Una y mil veces BRAVO!

Com sabeu vosaltres ha dit...

Sr Rabia, segueixi amb la seva finura, no la perdi!!

Del que diu el vídeo se'n podria fer un símil pel cas de la coneguda (per nosaltres) Dida XIII...

Apa, bona nit.

Anònim ha dit...

Sr. MonRa Bitllenc,

no perdi el temps en descobrir la meva identitat. Només vull comentar de tant en tant i riure una mica llegint el fossoblog sense cap altre intenció secundària (i ho dic seriosament, les meves ganes de revenja personal van passar fa molt de temps; de fet no recordo ni perquè volia revenja).

Per cert, no he comentat sobre el video, però estic totalment d'acord. M'he trobat a cada un en el fotolog... els pitjors són els sudaques que et deixen un post i et demanen que passis pel seu fotolog (cosa que evidentment passo de fer).

Aprofito per comentar una anècdota en la que una nit de festa per marina per anar a razz, pel carrer em vaig creuar amb dues noies. Les seves cares em sonaven molt i les vaig parar: eren del fotolog jajajaja total que vam acabar tots plegats en un bar. De tant en tant es fan amistats.

Una salutació des dels Rainbows

albus ha dit...

Hola senyors!
Em quedo amb l'inici del video on per casualitat (o no) apareix la Xuxa!!! Feia tant que no en sentia a parlar... i corrien tants rumors d'aquesta dona... Deien que si llegies les cançons al revés era un himne satànic. Ilar ilar ilé oh oh oh!

arjonamontesjuan ha dit...

Querida y estimada Albus:

Desde luego Xuxa ha sido para nosotros un gran icono durante nuestra más tierna infancia: ¿quién no ha puesto en su cumpleaños la canción de "quiero pan, quiero pan, quiero pan"?

Más tarde pude ver un poster de ella en unas de las primeras escenas del Día de la Bestia - gran película que recomiendo volver a ver - de Álex de la Iglesia, cuando un niño era exorcizado (concretamente Chucky de Los Serrano que por aquel entonces actuaba igual de mal).

No obstante y muy a mi pesar, querida Albus, le comunico que se me cayó el mito cuando en plena pubertad y efervescencia sexual pude observar en un vídeo porno que Xuxa no lo decía en broma ni metafóricamente:
Efectivamente, QUERÍA PAN!

Y pan le dieron! Doy fe.

Nada más.