Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dilluns, 29 de setembre del 2008

guerra en las calles

Hola!

Posem-nos en situació:
- lloc: alguna plaça de México D.F.
- temps: en algun moment dels darrers mesos.

Un grup d'individus d'aquesta subespècie humana "tribu urbana" que es fan dir emo's(*) es congreguen en dita plaça com a resposta, diuen, a una manifestació que un grup de "frikis pseudopunks" han convocat sota el lema "Oye güei, matemos a esos emo chingones" (nota: no és exactament literal, però vindria a ser quelcom similar). Davant d'aquesta situació en que hom preveu que acabaran repartint-se més hosties que a missa de dotze, apareix la policia -que, tot s'ha de dir, no saben d'on cony han sortit tants bitxos raros, però la possibilitat de treure-li llustre a la porra ja és prou motivació per ells- i els mitjans de comunicació -que com a buitres que són ja es freguen les mans davant el imminent bany de sang-, total, que hi ha tots els ingredients perquè aquí es liï la de Dios es Cristo...

I ara us preguntareu, com acaba tota aquesta historia? Us deixarè que ho esbrineu, però us donarè quatre possibilitats:

a) La policía no sap distingir entre un grup i l'altre i es lien a porrazos amb tothom. Finalment, acaben tots morts i gràcies a això ara el món és un lloc millor.
b) Els antiemos superen en número als emos i aquests acaben rebent el seu merescut. Afortunadament, la policía és incapaç d'actuar a temps.
c) Apareixen per allà uns punks de veritat (tenen un cinquè sentit per olorar les bronques) i es foten d'hòsties amb tot el que es mou, tant emos com frikis acaben rebent -policies i periodistes també, of course-.
d) Misteriosament, i sense que se'ls esperi, del subsòl arriben un grup de Hare Krishna i dispersen la aglomeració humana amb el seu missatge de pau i amor.


Vaaalee, anava a deixar-ho uns quants dies amb el misteri, però com que sóc bon nen, aqui us poso el vídeo:





----------------------------------------------------------------------------------------------------
(*) un altre dia parlarem més detalladament dels emo's perquè n'hi ha per llogar-hi cadires...

21 comentaris:

Ente Extraterrestre Torralba ha dit...

És sens dubte el final més surrealista de la Història xD

Com sabeu vosaltres ha dit...

Amb el que m'hauria agradat la seva opció a, o en el seu defecte la b...

Com sabeu vosaltres ha dit...

Per cert, no sé perquè però em semblen tots uns putus xusmes indignes d'éssers vius. I jo que em creiia que el xusma núm 1 del moment es deia Sergio Busquets...

Ja estic desfasat.

Cisquet de Can Moscardó ha dit...

Bueno, crec que un gran moment és quan arribi la fussió (ja sabeu, això que fan els més moderns) i surti el CANI-EMO. Sería una espècie d'èsser al que no se li veu un ull (de la cara), amb xandall negre ajustat, cadenes d'or i cantant flamenc...

Anònim ha dit...

i mereixedor d'ésser executat al moment

L'iCharl ha dit...

l'avantatge dels emo és la seva tendència al suïcidi, això, vulguis que no, és d'agrair ja que facilita molt la feina a la hora de controlar-ne la població...

Anònim ha dit...

molt trist

albus ha dit...

Vaya tela... però sabeu què? A mi m'agrada la diversitat. Sino no existirien noticies com aquesta.

Anònim ha dit...

A la propera edició de gran hermano crec que n'hi haurà un d'aquests. És més, crec que hi haurà un cani-emo transexual que segurament vendrà l'exclusiva del seu suicidi (o virginitat) com va passar al GH italià...

Anònim ha dit...

Això era violència pura. I es una manera patètica i mandrosa d'expressar conceptes tan aparentment infantils que de debò. La Lluïsa sosté que sobra xusma, jo afegeixo que als joves els hi manken models més valents que akests. Els hem de culpar a tots ells? Si us plau akesta gent en comptes d'anar a la bolera o fer els deures o follar, surt al carrer a actuar com ximpancés. El motiu, al meu parer. La gent té massa fills i no els cria com cal. Ja m'agradaria saber què es el que pensen tots i cadascun dels pares de cadascun dels joves puerils i inocents que apareixen aki. Però no sé ni pk m'ho pregunto, sí probablement no han tingut temps per pensar suficient el que vol dir tenir un fill. En fin, os deseo salud y hijos radiantes por pocos que sean.

Anònim ha dit...

Adjunto reflexió filosòfica.
"No hay nada absoluto"
Mentida, sabeu pk? doncs pk en negar-ho negues l'abolutisme de l'asseveració anterior, per tant és incorrecta. Aleshores serà lo contrari potser?
"TODO ES ABSOLUTO?" a priori no, tot i k suposo que ara caldria definir el concepte absolut.
Jo crec que per curar-nos en salud,
"HI HA COSES ABSOLUTES" potser no totes ho son però algunes si, segons això. Relació amb el post? ei, tota la ke vulgueu. Sobra xusma? manken pares ke sàpiguen criar, protegir i encoratjar a ser bo en tots els sentits? Bueno, krek k se m'en va, millor que no vegi més aquest video.

Es un buen post L'icharl, como siempre

L'iCharl ha dit...

joer Al, que verborrea, que densidad de conceptos... me dejas pasmado

Anònim ha dit...

Bueno, ha venido a decir que se tendría que castrar químicamente a los padres de esta gentuza para que no sigan procreando...

Anònim ha dit...

Creo que has leído en diagonal. De donde vienes viking? Sabes que en este blog serías el rey?

monЯa Bitllenc ha dit...

Almenys del que sí podem estar segurs és que els Emos no tindran fills: el seu sentiment de tristesa cap al món és tan profund que el pitjor càstig que podrien fer a algú seria precisament fer-lo néixer en aquest món.
Així doncs, si no es reprodueixen, ser Emo és com la SIDA... que va aparèixer en algun lloc del món, ningú sap ni perquè ni com i actualment els infectats es poden comptar per milions. Pordia continuar amb més similituds però prefereixo no fer humor negre*.

Ambsenseemocions,
monЯa Bitllenc


*en dir "negre" únicament em refereixo al color.

Com sabeu vosaltres ha dit...

Sí senyor, Alex! Aquesta és la motivació que cal per escriure en aquest blog!!!!!!!!

Albus, a mi també m'agrada la diversitat: en aquest cas, suposo que a cadascun se'l podria finalitzar d'una forma diferent.

Proposin mètodes per tal d'arribar a aquesta diversitat!!

Anònim ha dit...

OLEEEE ALBERT PEBRAS!!!!!

Anònim ha dit...

Per cert quí es l'Àlex?

Com sabeu vosaltres ha dit...

Alex, ei! que tal, quant de temps!

Encantat de saludar-te

Anònim ha dit...

Això està molt gastat. Encara recordo quan el germanet de la Mireia m'anava de graciós. O era la Dèlia?
La Lluïsa i l'Albert podrien anar juntets amb els caçadors de bolets, a veren si troben un pebras ben bufó.
EA!

Anònim ha dit...

Jo tb encantat "hechissat" de saludar-te