Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dimarts, 16 de setembre del 2008

Odi! Odi! Odi!

Temps era temps quan amb uns companys de la carrera vam crear "Crítica y Prejuicio" (CyP).

CyP era una pàgina col·laborativa on penjàvem articles que escrivíem rajant de les coses més impensables. Les regles del joc eren simples: demagògia, intolerància i conya marinera. I dit així sembla una burrada però fins i tot quan discrepàvem entre nosaltres (cosa que passava sovint) rèiem una bona estona jugant a veure qui la deia més grossa.

Tot i que el propòsit era clarament satíric i crec que més o menys donava el pego, l'estil era tan anàrquic que probablement pel nouvingut resulti bastant infumable. No obstant això, per si a algú li pica la curiositat, he fet un petit recull d'articles curtets que recordo bastant entranyables:

* "Els Actimels"
* "Kinder i Ferrero"
* "Termes que no haurien d'haver existit mai"

El cas és que fa un temps vaig descobrir la pàgina d'un individu anomenat Maddox que s'havia fet bastant famós amb un projecte molt semblant a CyP: "The Best Page In The Universe". La pàgina recull una sèrie d'articles de crítica despietada bastant graciosos de llegir escrits amb una combinació molt peculiar de mala llet, testosterona i impresentabilitat (atenció a les il·lustracions xD).

Perquè us feu una idea de la mena de coses que escriu l'animal, us deixo un parell d'enllaços als meus articles preferits:

* "The iPhone"
* "9 things I learned about the world according to anonymous
stock photo models"

* "I hate Cameron Diaz"

¡¿Now what motherfucker?!

2 comentaris:

L'iCharl ha dit...

uff... interessants documents... quant d'odi acumulat!!

porto una idea al cap que comença a prendre cos, aquesta és la imatge de internet com un gegantí sac de boxa on hom va descarregant les tensions internes que atormenten el seu cervell...

però m'assalta una pregunta: on és la vàlvula d'escapament d'aquesta gran olla a pressió? quant internet se saturi d'odi (aquest dia arribarà, doneu-li temps...) les màquines se'ns tornaran en contra? estem creant un gran monstre? una mena de Matrix que s'alimenta del nostre odi? suposarà això la n-èssima destrucció de la humanitat?

reflexionem-hi sisplau...




PD: no m'he pogut resistir, he tornat a entrar al blog en hores de feina... no li digueu a ningú

Cisquet de Can Moscardó ha dit...

No entreu al blog en hores de feina...(com estic fent jo ara mateix...)

Interessantíssims documents que ha penjat el senyor Abderramán...

Jo crec que un bon resum de tot això seria una imatge ja que val més que 1000 paraules (1000 imatges = 10^6 paraules):

http://www.thebestpageintheuniverse.net/images/holy_shit_iphone2.gif