Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dissabte, 20 de setembre del 2008

maiquelnai

Si senyors, desprès de patir un breu atac de feixisme, torno a ser el friqui de sempre. I vull recordar un gran mite per molts friquis del mòn, David "The Hoff" Hasselhoff

[Editat: a can youtube han tret l'embedido d'aquest vídeo tant collonut... clic aquí per veure'l]

I us preguntareu, com pot ser aquest home un referent per als frikis? Doncs perquè ens ha acompanyat en totes les etapes de la vida:

Primer als 80's amb el coche fantástico, tots volíem ser com Michael Knight i tenir el nostre rellotge comunicador per poder dir "KITT, te necesito". Malauradament, la sèrie també va marcar als "nens canis" (en una època en que la paraula tunning només s'associava al botonet per moure el dial de la ràdio), posteriorment tota aquesta xusma decidirien tunejar els seus cotxes per convertir-los en horteres màquines de rebre multes.

Despres va venir los vigilantes de la playa, una sèrie que venia a complir la mai ben valorada labor social de proporcionar la adequada dosi diaria de tetes i culs per satisfer les necessitats onanistes de tota una generació que encara no disposava de connexió a internet.

I per acabar, recentment s'ha vist un vídeo on se'l pot veure tirat pel terra de la seva habitació, tot borratxo, menjant una hamburguesa tota llardosa i prometent-li al seu fill que no tornarà a beure... no em direu que no és friki?


I no podia acabar aquesta biografia esbiaixada sense fer referència als cracks de La Hora Chanante:

que sigo siendo el mismo! pa lo que querais...

i un altre dia... Mr. T!!


PD: aquest és el post nº 69!! xD

5 comentaris:

Ente Extraterrestre Torralba ha dit...

..que tenía pués aquí el pecho palomo. ¿No sabes?

Els vídeos del tiu cantant són DEMENCIALS, vull pensar que realment estan fets en conya. També TELA amb el vídeo de la borratxera, n'havia sentit a parlar però no l'havia vist mai xD

Per cert: no podem deixar passar l'ocasió de citar una altra aparició estelar d'aquest individu ALERTA DE LLAPIS:

Bob Esponja i David Hasselhoff

...amb què s'impulsa? (WTF^n)

Cisquet de Can Moscardó ha dit...

Joder!

No sé quien es más friki, si tu por poner la postdata del 69 o yo por leerla... xD

penyabogarde ha dit...

em temo que els atacs de feixisme proliferen en exceés, fins i tot entre les bones families, li agraïm el seu paper de mediador i moderador en els enfrontaments entre la familia bogardencobarcelonista.

una abraçada.

pdt:

ara que és temps de la Mercè, enyoro la dentadura i el cabell model cap de l'equipo A que vos, Clos-Pebràs, ens exhibieu en la seva alcaldenca vida ulterior.

albus ha dit...

Jo també ho he llegit, no se si això et consola o significa que estic tant malament com vosaltres.

En David Hasselhoff va ser un dels meus ídols de la serie de los "vigilantes de la playa", el tiu és un mite, encara que mai ha superat al MacGiver (el número 1).

L'iCharl ha dit...

En Hasselhoff és una d'aquelles persones que no hauria d'envellir per poder passar a la posteritat mantenint-se en la categoria de MITE

Abderraman, el vídeo amb en Bob Esponja és de nota! Digne de medalla!!




PD: post nº69 i aquest és el comentari nº5, pel cul te la...