Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dissabte, 20 de setembre del 2008

un nuevo orden...

Abans que el fossoblog esdevingui l'escatoblog (no perquè tinguem a veure amb la música ska, sinó perquè sempre estem parlant de merda...) he decidit (sí, ho he decidit jo, que per algo sóc el Lider Suprem de la Rebel·lió Panda) imposar una mica d'ordre


prepareu-vos! les Forces Armades Pandístiques desembarquen a Fossolàndia!!

A la vista que l'anterior règim social-comunista va fracassar, vaig decidir seguir els consells de Chuck Norris i donar-li un caire més neo-feixista, establint un nou ordre i subjugant tota traça d'oposició.

Com a primera mesura, això ha de tornar a semblar un blog. Els vídeos i les enquestes se'n van al seu lloc, la barra lateral.

En segon lloc, necessitem algú que mantingui l'ordre per mitjà del terror i la opressió. Li he ofert el càrrec de Ministre d'Interior a en Chuck (que ja va demostrar la seva eficiència com a Ranger de Texas). Però em va dir que aquests dies estava molt liat fent petar bancs, caixes, financeres i asseguradores allà pels yuesei (no us preguntàveu qui hi havia al darrere de tot aquest merder de la crisi?). Per tant, el seu despatx l'ocuparà el recent nomenat Comisari de la Brigada Politico-Social de Fossolàndia, el inspector Harry Callahan:


do you feel lucky, punk?

Així que ja sabeu, qui es salti l'ordre establert, torni a parlar de merda, o fins i tot entri al blog en hores de feina (buenu, potser fem alguna excepció en aquest punt...) se les veurà amb Dirty Harry i la seva pràctica de "primer disparo el meu Magnum .44 i desprès pregunto"...


PD: i com a mostra del nou ordre, no es poden fer comentaris al respecte, per què ho dic jo, i punto. O què us pensàveu?, que ara ens asseuríem a terra fent una rotllana, tocaríem la guitarra i faríem una assemblea? A la merda, hippies!!