Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dissabte, 27 de setembre del 2008

Música i Balleruga (I)

Els mitjans de comunicació tradicionals són grans aficionats a fer tots els papers de l'auca. És per això que mentre s'omplen la boca dia i nit dient que Internet i les famoses TIC (què són?¿) estan revolucionant el món audiovisual, persisteixen en la seva croada contra el sentit comú recolzant iniciatives de supressió dels drets individuals tals com les que hem vist escenificar aquesta setmana amb l'intent d'aprovar les famoses esmenes torpede al parlament europeu.

Doncs brindo a la salut del seu fracàs i m'agradaria avui fer un petit recopilatòri amb ALGUNS dels memes musicals a internet. Per ordre aleatori:

  1. Daft Punk + Charleston... i la gent aprenent la dança del ventre! CHARLESTON IS NOT DEAD!
  2. Techno Viking en Caballeros del Zodiaco, en They Are Taking the Hobbits to Isengard, en el vídeo original (l'original mola i és surrealista per sí sol) i en la resta.
  3. 00:THIS IS SPARTA Techno Remix: #1. #2, i els 10.000 restants.
  4. Chocolate Rain de Tay Zonday. I la impagable versió amb Mistah Johnson per un anunci: Cherry Chocolate Rain ("Most downloaded video clips, most explosive video chicks")
  5. Ok Go i A Million Ways to be Cruel. I els 10.000 videos de gent fent el mateix (entre ells, jo i uns amics V_V).
  6. L'streeptease integral de la Halle Berry. Probablement el fake més ben aconseguit de la història (*).
Finalment un clàsic que no podia faltar, vingut de l'era pre-youtube:
ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US
i per què no..
ALL YOUR SNAKES ARE BELONG TO US

En fin pilarín.

PS: he posat (I) per curar-me en salut si queien més entrades en un futur proper

4 comentaris:

L'iCharl ha dit...

Oh my God!

I've been RickRolled!!



jajaja, gran post...

Els mitjans de comunicació "tradicionals" no saben com reaccionar davant de tot això, se'ls veu clarament descol·locats. Lògicament, entre les noves generacions, el consum d'internet ha augmentat d'uns anys ençà a la vegada que en disminueix el d'altres mitjans com la tv. D'aquí uns anys la tv (que ha estat dueña y señora del panorama audiovisual) serà només per a vells i acabarà desapareixent

És per això que tinc l'absoluta certesa que els senyors de la sgae i companyia no aconseguiran res davant l'allau de expressions culturals lliures, globals, i sense ànim de lucre com les que ens ha portat l'Abderramán (l'home Abderra)

Salut!

Ente Extraterrestre Torralba ha dit...

Doncs a veure què passa.

Mira que som de la generació tele -nosaltres i els nostres pares, ojo- i que recordo que de petit la idea de prescindir completament de la televisió semblava un anatema. Però jo francament cada cop he vist menys alicients a veure-la. He quedat tip de menjar anuncis, de veure imposada una programació estupiditzant i una tria de pel·lícules nefasta (justament a tv3 aquests dies estan posant TOTES i cada una de les pel·lícules de la meva llista negra de pelis dolentes). En fin, que sense pensar-m'ho massa li donaria patada a la caixa tonta qualsevol dia.

YOU'VE BEEN RICK ROLL'D

Cisquet de Can Moscardó ha dit...

OMG!!!!

I'VE BEEN RICKROLLED TOO!!

Crec que la "tele" s'ha buscat sola que cada cop la gent vegi més sèries per internet. Repetixen tant les sèries (qui no es coneix tots els capítols del Simpson que possen per antena 3?) i hi possen tants anuncis que és normal que la gent acabi anant a internet. A més no entenc com és que sempre repeteixen els mateixos quan algun dissabte per la nit han possat episodis nous .

Tot el que els hi passi crec que s'ho mereixen...

Cisquet de Can Moscardó ha dit...

No m'he pogut estar de possar-vos un vídeo que han penjat com a resposta del de l'Streeptease integral de la Hale Berry.