Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dijous, 9 d’octubre del 2008

Fot-li, que és de Reus!!

M'ha arribat a les mans el plaer de descobrir un personatge que de ben segur que els agradà a tots vostès. Segurament ja n'hagin sentit parlar en el seu moment, però val la pena donar-li el seu merescut espai en aquesta terra. El freak en qüestió es diu (vés a saber) Ariel Santamaria, se suposa que es dedica a la política i ha entrat a l'ajuntament de Reus a les darreres eleccions municipals. Sí, democràticament.

Aquí tenen el discurs d'investidura del personatge. Parin atenció als seus motius per escollir la professió de polític!!!



Maco oi? Ja ho deia el gran L'Icharl que n'Elvis no havia mort!! Doncs vegin la reacció del que tenen com a alcalde (cosa estranya, del PSC), davant de tal discurs:



És que a can PSC tot són dosis d'elegància i populisme... i evidentment no estaven preparats per a això... doncs apa, a menjar-s'ho!!! A continuació, diversos moments de la campanya electoral del crac. Parin atenció tots els arquitectes davant les seves propostes d'urbanisme:





Aquí el tenim passejant-se pels carrers fent la denominada campanya de proximitat:



Així en parlaven a l'estimada emissora de ràdio RAC-1:



Aquí el tenim en roda de premsa, ja amb un càrrec dins de l'ajuntament. És boníssim veure l'interès dels periodistes:




Per acabar, els deixo amb la part final d'una entrevista al programa El club de tv3. Segurament més d'un no sabia com actuar davant de tals respostes. Memorable el seu gust per decorar façanes. No ens caldria ni tenir facultat d'arquitectura... per tant menys despeses!!! Si en volen més, vagin als related vídeos per veure la 1a i 2a part d'aquesta entrevista!!




Sí senyor. Sense més paraules davant d'això. Només dir-los que dissabte (11-octubre) aquest home actua en un local prop de Pl Universitat. Crec que valdria la pena veure-ho...

Jo ho deixo anar.

3 comentaris:

Xorrilla ha dit...

Jo m'apunto però a On? i a quina Hora. Recarda Sr. Pebràs que tinc un compromis amb una gent el dissabte a les 7h (19 per els amics) al qual si vol, està convidat així com tots aquells que vulguin assistir (a la despedida de solter d'algu). Ja sabeu, si voleu venir esteu convidats.

Xorrilla

L'iCharl ha dit...

Si Senyor!

aquest tiu és el que necessitem! però Reus se li queda petita... volem Ariel Santamaría president de Catalunya!! El primer president juantxi de la història!!

candidatura CORI a les eleccions al parlament, ja!

Anònim ha dit...

Renoi quina feina de recerca Sr Pebràs! Molt encomiable i entranyable el fet que hagi insuflat al blog "alegria", com diu el Juanchi. Portavem una successió (convergent pel criteri de Cauchy) de posts que es podrien calificar (apart d'excelents) d'impotència coital, de sadisme Annibal Lecter ("ya nos veremos Clarisse"), de violència bíblica i de irresponsabilitat de pares que crien criatures que creixen amb valors absolutament miserables (id est EMOs)

per cert, us regalo una regla nemotècnica per recodar d'una vegada per sempre l'equivalència entre kt, nm, i km/h:
1kt=1knot=1nm=1nautical mille=1,852Km/h. Per recordar-ho penseu en el sintagma nominal: "un ocho sin codos" (un-ocho-sinco-dos) :)

Us estimo