Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dimarts, 7 d’octubre del 2008

Successions

Com que sé que a tots vostès els agrada llegir, els passo una sinopsi. Millor no explicar-la, tota per a vostès:

Mata el seu amant i cuina algunes parts del cadàver

Els fets van passar al mes d'abril a la ciutat anglesa de Leeds. L'acusat és xef i afirma que la víctima el va provocar
Un xef britànic ha comparegut davant un tribunal de la ciutat anglesa de Leeds acusat d'assassinar el seu amant, trossejar un dels seus músculs, salpebrar-lo i fregir-lo en oli d'oliva.

Aquest acte de canibalisme va ser protagonitzat per Anthony Morley, de 36 anys, un ex Mister Gay del Regne Unit, segons informa el diari The Times.

Quan la policia va arribar el passat mes d'abril al domicili de Morley, va trobar al dormitori el cadàver despullat i ensangonat de Damian Oldfield, de 33 anys. Però li faltava part del cos i a la cuina s'hi van trobar trossos de carn humana que pertanyien a la víctima, algun d'ells mossegat pel suposat homicida.

Segons l'acusació, els dos homes es van trobar en un bar del centre de la ciutat, on van beure, i després es van dirigir a casa del xef. Al matí següent, Morley, vestit amb una bata i la cara i les mans ensangonades, es va presentar en una botiga propera a casa seva i va demanar al dependent que truqués a la policia perquè havia matat un home que havia intentat violar-lo.

L'advocat de Morley no va negar que el seu client matés Oldfield i fins i tot que hagués cuinat algunes de les parts del cadàver, però va demanar al jurat que tingués en compte la possible provocació per part de la víctima cap a l'acusat, i el seu estat mental.


Això evidentment no és collita personal. Aquí tenen la ubicació original del text:

Prego no em provoquin!!! Mare meva quina animalada. Per cert, gran L'iCharl, ara tenim les comandes d'html [s], [u], [p], [h2], [h5]. Aquestes 3 últimes encara no sé què coi fan... encara n'acabarem aprenent...!!

PD1: no sé com etiquetar això
PD2: hi ha un altre post nou a sota

7 comentaris:

L'iCharl ha dit...

però que és això! 2 posts al dia??

bé, he de reconèixer que la notícia bé s'ho mereix, i en ser d'avui, era lògic comentar-lo avui... Ja se sap, la actualitat mana!

Sobre la notícia en si, poc a dir. Com a mínim va tenir la decència de salpebrar-lo (quin verb més maco) i fregir-lo en oli d'oliva (sent anglès m'hauria esperat que ho espatlles amb mantega o qualsevol altra marranada que fan aquests anglesos a la cuina). Espero que el jutge consideri el bon gust a la cuina com a alleujant...


P.D: si en vol saber més de comandes html i té temps per perdre-hi, li recomano mirar la Viquipèdia

Anònim ha dit...

no m'extraña que passin aquestes coses. Primer perque aquí la gent va molt molt molt taja a les 9 de la nit. I segon, perque aquí la gent menja fatal. L'home tindria ganes de probar un nou tipus de carn...

Última raó per la que pot haber passat això: la gent s'encabroneix molt amb el transport públic d'aquí, i amb algú ho ha de pagar.
Com jo, que avui li he dit al conductor del bus quan m'ha fet sortir perque estaba ple "is the fucking second bus that I lose today! and I've got classes at 4pm! ostia puta!"

jajaj

Una salutació des de terra de canibals,

Com sabeu vosaltres ha dit...

A que és maco el verb? Fins i tot va sortir en un concurs lletgista en els primers concerts de la passada gira!!

De fet, com s'ho curra el xef eh, no es va conformar només amb sal, sinó que calia abonar-ho bé i donar-li una miqueta de gustet fort!!

I un detall, quines parts del cos creuen vostès que tenen més bon gust? El pit, les cuixes, les costelles, les espatlles?

PD1: aquest Oldfield no és el de Tubular Bells.

PD2: merci sr L'Icharl per la seva lliçó de frikisme, m'anirà molt bé :D

albus ha dit...

No les has dit però les orelles i les ungles podrien entrar a la llista.

Vaya tela la noticia, hi ha gent molt rara al mon. M'imagino al xef dient:
- No, no, fue en defensa propia. El me queria violar y yo al final me comí su _olla (en sentit literal).

monЯa Bitllenc ha dit...

Efectivament... aquest cuiner es devia trobar en un profund dilema a l'hora de cuinar segons quina part del cos.
El vell refranyer diu: "Donde tengas la olla no metas la polla". Per tant, què és el que va fer aquest xef amb aquesta part del cos? La va fregir? En va fer un "rotllet de primavera"?

Us heu fixat que la notícia original només diu "...que hagués cuinat algunes parts del cadàver..." però no especifica quines?
Realment, si hom és atacat per un violador, jo tinc clar quina seria la primera part del cos que li cuinaria. Això sí, no ho podria fer en una olla! ;-)

Ambsense_olla,
monЯa Bitllenc

L'iCharl ha dit...

A veure, pensant-ho fredament...
Si a mi ara em dones un ganivet (ben esmolat a poder ser) i em dius que talli una part del cos (preferiblement d'una altra persona i que no oposi gaire resistència) per menjar-la, oju! per motius d'estricte supervivència... Suposo que escolliria un tros de cuixa o natja, que és lo més carnós...

Que quedi clar que estic parlant de situacions de vida o mort, en altres situacions em remeto a la expressió te vi a comé to lo negro


Salutacions del panda caníbal!
L'iCharl


PD: què diu que no té etiqueta per al post? que li sembla "cuinetes"?

Com sabeu vosaltres ha dit...

Atenció a això! Sort que els amics de El periódico sempre estan a tot arreu (com a mínim a més de mig arreu) per tal d'aclarir-nos amb detall totes les notícies d'interès.

El molt animal n'havia guardat 6 bistecs i se n'havia intentat zampar un altre, així que en va cuinar 7 talls de carn!!!! En defensa pròpia, evidentment.

Per tant, lògicament, en el benentès que havia estat clarament provocat per la víctima, declaro l'oli d'oliva com a arma del crim.

Sr Bitllenc, potser el sr Oldfield ja era un rotllet de primavera. I millor no parlar de violadors perquè em ve al cap u cert vídeo que atravessava un munt de parts susceptibles d'ésser queenades.

Sr panda: calia extrapolar a la resta de casos? Sempre. Ja està etiquetat el post. Afegiré l'etiqueta al seu brillant text de les colometes.

PD: ambsensegana però amb algu encara per sopar