Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dissabte, 25 d’octubre del 2008

Manola, se te ve la "guardiola"

La noia duia els pantalons molt avall i quan es va ajupir, feia ganyotes. Diu la llegenda que un paio de Ripoll a qui la van presentar, el primer que li va dir va ser "Manola, se te ve la guardiola", obtenint el récord mundial de diplomàcia en pista coberta.

A què bé aquesta història? Doncs a que avui han anunciat a Hackaday un nou invent que farà impossible que aquest incident es repeteixi en el futur. Estic parlant del DETECTOR AUTOMÀTIC de GUARDIOLES



Es col·loca a la part posterior del pantaló, penjant de la vora i l'aparell emet una vibració d'alerta en el moment que detecta la guardiola. Fer servir una vibració com a senyal d'alarma de ben segur que aixecarà molta polseguera i les primeres reaccions no s'han fet esperar: aquest mateix matí un cèlebre estudiós de l'enginyeria de control comentava el següent a Hackaday:


"I guess incorrect installation of the hip pack could lead to a pavlovian feedback loop resulting in an ever spiralling exposure of 'coin slot'."


A banda de la polèmica, l'invent ha donat la volta al món i més d'un ja parla de la segona revolució sexual després de la invenció de la píndola anticonceptiva. Si voleu, podeu consultar-ne els detalls constructius a Instructables.

7 comentaris:

Com sabeu vosaltres ha dit...

Grandíssim!! Però quina polèmica? Així segur que anem tots a mirar la silueta de la porca en qüestió que s'ho hagi posat!!

cada dia m'agrada més l'etiqueta referent als posts de porcades

Però si ens tapen la guardiola perdran un element de provocació! Volen dir que els serà possible posar-se un aparell per a no ensenyar? Ho veig difícil.

Ara, ves que la vibració no esdevingui un nou consolador en tota regla i aleshores, en comptes de posar calent el de darrera la calentura sigui pròpia...

Cisquet de Can Moscardó ha dit...

No ens desviem de la funció principal de "l'aparell en qüestió".

Hauria de tenir un molt bon marketing el trasto aquest, perquè està bé que avisi, però interessaria que no es veies que es porta possat (especialmente si li vols donar la funció per tancar el llaç de control...)

Reflexionem-hi senyors, reflexionem-hi...

Ente Extraterrestre Torralba ha dit...

I think I'D TAP THAT ASS.

Proposo posar-nos serios un dia i intentar demostrar a través de la funció descriptiva que efectivament existeix oscil·lació sostinguda i cicle límit en aquest sistema.

L'iCharl ha dit...

mmmm... interessant

Doncs jo a aquest producte li veig força mercat... Penseu que la qüestió guardiola no només afecta a les noies, no us oblideu del gremi dels fontaneros (no sé vosaltres, per mi "lampista" no té la mateixa sonoritat)

Si algú dels presents no té clar el tema pel pfc... que s'apunti la idea! Si millorem el model aquest, ho podríem patentar i vendre'l... (recuperant la vella idea de la tele-botiga)

Com sabeu vosaltres ha dit...

Home, si algú ens en dona totes les aplicacions possibles tan ben explicades i provades com amb el vibrador del toys are us, potser que ens ho pensem una mica, jeje.

Ves que no gaire lluny no hi hagi qui el vulgui provar!!

albus ha dit...

Potser és millor comprar-se samarretes llargues (que ara estan de moda) o pantalons alts de cintura....
Vaya invent...

Com sabeu vosaltres ha dit...

I ara! Si ara la moda és aquest detector tan discret, tots a comprar-lo i sense pensar-s'ho, com que és moda...