Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dissabte, 11 d’octubre del 2008

Música i Ballaruga (III)

Avui és un dia especial. És especial perquè avui toca Mamá Ladilla i aquells que no coneguin el grup o alguna de les seves cançons que presentem avui aquí, molt probablement seran il·luminats per semblant revelació de tal manera que, com deia un amic meu, la seva vida florirà sobre aquest fonament com l'herba sobre la terra fresca.

Aquí teniu una sel·lecció d'algunes cançons molt potents del grup:

..i això és tot? Merda, no! A fi i efecte de fer més complet aquest monogràfic de sàtira musical video-less, val la pena enllaçar unes quantes coses més:

Finalment un Hit fora de concurs: Pere Tàpies - La moto (lletra)

"Amb moto xupu pa pa pa,
i amb moto xupu pa pa pa,
i amb moto xupu pa pa pa."

...i a la propera entrega, el romanticisme extrem de Yayo del Show del Videomatch.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

És com si jo em poso a redactar un post sobre el meu compositor o pianista favorit i us enganxo 12 peces que dubto algú escolti, almenys una, i almenys fins el final. Algú ha perdut de vista els estatuts del blog? Coi! que no hi ha! Bueno l'instació del capçal que caldria ampliar: "que no decaigui el nivell!!"

Ente Extraterrestre Torralba ha dit...

Hola company, moltes gràcies per la teva crítica tan constructiva, aportacions com aquesta són les que recompensen l'esforç d'escriure aquí!

Per cert, estava pensant que no hauríem d'enllaçar vídeos del Youtube.

És com si jo em poso a redactar un post amb seqüències dels curtmetratges conceptualistes que va rodar Igmar Bergman amb la mà lligada al clatell durant un atac de singlot als anys 60, que dubto que ningú vegi sencers, almenys un, i almenys fins el final (al final sempre es casen). Algú ha perdut de vista els estatuts del blog? Coi! que no n'hi ha! Bueno, l'instació del capçal que caldria ampliar: "que no escrigui ningú que no sàpiga ser respectuós amb els altres!!"

Per cert, si a algú li interessa el meu descompositor preferit, us en deixo una referència: aquí.

Anònim ha dit...

Yo lo siento, a mí cuando las canciones hablan de caca con música alegre y risueña de fondo y coros que hacen uuuuuuuuuuú a lo beach boys... pues no puedo evitarlo y me hace bastante gracia...

Que le voy a hacer...

Com sabeu vosaltres ha dit...

Iep, vostè és de la competència de youtube!?

En primer lloc, no dubtin en accedir al descompositor extraterrestre! Segur que els farà contents.

Ja veig que aquest post té dues opcions: o no obté respostes o genera una discussió més o menys elegant.

Home, jo vaig endarrerir la publicació del darrer post per tal que no quedés just després d'un altre que també tenia uns quants vídeos. Crec que hauria quedat pesat tot allò seguit.

Sr Alexei, estic bastant d'acord amb vostè. Per fer-ho més agraït, jo m'hauria guardat part d'aquest contingut per a una 2a entrega (de fet 4a!!), tot i que el nivell de juantxisme d'aquests links és important, i per això segurament és interessant que surtin a la llum blava de fossolàndia.

Sr Extraterrestre, encara li manca una foto de perfil!! Per contrast amb alguns altres, es veu una buidor en els seus comentaris que fa lleig, jejeje

Apa (tillar-se alguna cosa nova), a reveure!

L'iCharl ha dit...

Però que c***ons! Qui és l'autoritat aquí!? a veure, una cosa clara, el conceto és el conceto, cuando me den lo que es mío trataremos el conceto con el fin de discutirlo

Primer, aquí no hi ha normes ni estatuts, això es una comunitat anarco-cooperativa-feixista(*), això vol dir que cadascú pot publicar el que vulgui, i la resta aprovarem o rebutjarem el contingut segons ens hagi semblat, però això si, sempre agraïm totes les aportacions pel temps dedicat que suposen.
Segon, últimament, això que hom denomina temps lliure és quelcom escàs. Per tant, és altament probable que el ritme de lectura i visualització/audició dels links sigui inferior al ritme de publicació. De moment no posarem cap norma al respecte, però caldria considerar la possibilitat de establir una llargària màxima per als posts.
Tercer, si dos o més membres tenen una discussió respecte al color del rovellons o la conveniència d'un contingut, les diferències es resoldran mitjançant l'antic i noble ritual de la lluita a mort en un pont de cordes penjant sobre un riu infestat de caimanes albinos hambrientos. Queda advertit.

Así que, com deia en Pazos: vamos a llevarnos bien o aquí van a haber hondonadas de ostias


Anant per fi al tema del post, m'ha fet recordar el tema de "quina música escoltes a la feina?" (sempre i quant tinguis auriculars...) Amb els que som per aquí, tindríem un repertori força curiós... (i probablement NSFW).
Hi rumiarem...

Apa! Torneu a la feina!!




(*) Recordeu que Dirty Harry és la mà executora que roman vigilant davant qualsevol alteració de l'ordre del fossoblog... No el pertorbeu o us veureu davant del canó del seu Magnum .44 !!

L'iCharl ha dit...

per cert, que m'oblidava...

A que és deguda la mutació de n'Abderraman en Ente Extraterrestre?? Estem davant d'una abducció i posterior suplantació d'identitat?? L'Abderraman ha decidit treure's la màscara desprès del Ramadan??

Sisplau, aquestes i altres preguntes mereixen trobar resposta...

Com sabeu vosaltres ha dit...

L'Icharl, els pandes de la foto també són rumiants? Ah, i quan es vol acotar una llargària en concret no se sol fer des d'un mínim?

ah, no parlava de ciment

Anònim ha dit...

M'ha molat molt la cançó de buffet lliure, sobretot quan parla dels tuppers. Visca els tuppers!!

Cisquet de Can Moscardó ha dit...

Hola,

Aquí us penjo una joia que els més friquis coneixereu de ben segur (si no, es que no sou tan friquis com us pensaveu).