Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

divendres, 24 d’octubre del 2008

Hi havia una vegada...

... en una desconeguda regió muntanyosa, vivia un nen tot sol amb la única companyia de la mare natura

Vaaale, fins aquí la història es un coñazo, però que em diríeu si us dic que aquest nen no és un nen qualsevol? Sinó que reparteix hòsties com ningú, tot gràcies als ensenyaments en arts marcials que va rebre del seu difunt avi. Avi del qual tot el record que li queda és una estranya bola de vidre que de tant en quant brilla amb llum pròpia. Vamos, que no és un nen qualsevol, i això sense parlar de la cua llarga i peluda que li creix entre les cames...

Tot era pau i tranquilitat fins que apareix una noia (ja se sap que sempre ho compliquen tot...). Però òbviament no és una noia qualsevol, és una peazo jamelga más rica que el pan con nocilla que arriba de la ciutat amb tota mena d'estranys ginys electrònics... Ah si! i té el pèl blau (al menys el del cap, que jo sàpiga...)

Amb aquest argument, que bé podria ser l'inici d'una peli porno de lo más bizarro, comença la major història mai explicada.


Els més avispaos ja haureu esbrinat de què parlo, a la resta us donaré una petita pista: estic parlant de la millor sèrie de la història de l'anime, sèrie que ha vist créixer tota una generació que vam néixer als 80's.

Que per què és la millor sèrie? Senzillament perquè tenia tot el que un nano dels 90's (recordem que no teníem internet) podia desitjar: tollinas a cascoporro, màgia i aventures increïbles, herois amb superpoders disposats a salvar el món, monstres amb més superpoders que els herois, estranys girs del destí que permetien que els bons sempre guanyessin... I tot això esquitxat de pinzellades d'humor així com un lleuger i subtil erotisme implícit...

Ja sabeu de què parlo, oi? Ni més ni menys que:

Bola de Drac
(en català perquè és així com la vam conèixer)

i no podia culminar aquest exercici de nostàlgia sense algun vídeo, així que aquí us porto una petita joia per tal de refrescar-vos les vostres mandroses memòries:

el primer capítol de la sèrie
Avís: són 2 vídeos de 10 min, això fan... 20 minuts! (mireu-l'ho quan tingueu temps)

1a part:


2a part:


I així és com va començar tot plegat, després les coses es van anar complicant... Però d'això ja en parlaré un altre dia, que aquest post ja m'està quedant massa llarg i aquest tema dóna molt de si...

CONTINUARÀ...

(ara sí que és un link, però dubto que algú s'hi fixi)

7 comentaris:

Ente Extraterrestre Torralba ha dit...

Heus aquí la nostra infància.

Tampoc està de més dir que d'aquí poc s'entrenarà UNA ALTRA pel·lícula de Bola de Drac en carn i òs que a jujar per les quatre coses que se n'ha dit, pinta que serà una de les profanacions cinematogràfiques més grans de la Història.

Per més informació, podeu mirar a la Wikipedia:Dragon Ball.

També podeu donar-li una ullada a la vella, que és en plan Shaolin Soccer (no kidding): Dragon Ball: The Magic Begins. Agárrate. Fins i tot es pot veure a trossos al Youtube: vídeos!.

Com sabeu vosaltres ha dit...

Totalment d'acord amb el teu 1r parèntesi. Putu Lichal, no cal que et justifiquis per escriure en català eh!

Jo ho veia de petit, però encara no sé com vaig anar perdent el fil fins que hi vaig perdre l'interès. Em deuria caure per la butxaca esquerra de la camisa.

L'iCharl ha dit...

sr Torralba, gràcies per treure el tema de la "pel·licula" de Dragon Ball perquè aquest serà el tema del proper post sobre el tema... (doni'm temps per escriure... no puc seguir el seu ritme, jeje)
N'havia sentit a parlar de la pel·licula xinesa aquesta, fins i tot recordo haver vist algun vídeo fa temps (allà per la era pre-adsl, quan les connexions eren més lentes i no existia youtube... se'n recorden?), gràcies per recuperar aquesta joia cinematogràfica...

sr Pebràs, normal perdre'n el fil... la trama era un merder, gent que moria i ressuscitava, viatges en el temps, dolents que tornaven una i altra vegada... Per això vaig voler penjar el primer capítol, per recordar com va començar tot.
No és que em justifiqui, però m'ha fet il·lusió trobar-ho en català. Així de passada podem gaudir del doblatge 100% tevetresí

albus ha dit...

Fa anys que diuen que treuran un Dragon Ball en pel·lícula amb persones reals, però mirant pel jo tub, hi he trobat unes fricades (en forma de curts) importants.

Sempre he sigut i seré fan de Bola de Drac, encara que la meva preferida és l'última de totes... Dragon Ball GT. I el millor monstre: el monstre BOO, que transformava la gent en galetes, jejeje.

Cisquet de Can Moscardó ha dit...

Ens estem desviant del friquisme!! (Bueno, ara que hi penso... no tant ya que som tots d'edat >23...)

Ja estic aquí per possar-hi una ràpida solució:

Sol. 1

Sol. 2

PS: Jo sóc més aviat de la primera etapa de Bola de Drac en la que un vell verd entrenava a dos nens amb una closca de tortuga a l'esquena i el gocu, que tenia cua, se li allargava el bastó quan volia...
Tot i que he de confessar que també soc fan d'aquesta versió

Com sabeu vosaltres ha dit...

Fixin-se en els agraïments especials de la seva soució 1!

Cisquet de Can Moscardó ha dit...

Era d'esperar veient el vídeo...

M'encanten sobretot les condiciones legals.