Benvinguts a Fossolàndia

Si esteu llegint això és que teniu massa temps lliure... així que ja no tens excusa per no deixar un comentari!!

dijous, 16 d’octubre del 2008

sense títol



No busquis més... shift + clic






clic





Google

13 comentaris:

Ente Extraterrestre Torralba ha dit...

L'única resposta possible: AQUESTA

L'iCharl ha dit...

mmmh... com ho diria...

en un primer judici, hom diria que aquest post no aporta res, però ens equivocaríem en prejutjar-lo d'aquesta manera...

està clar que amb aquest post absolutament buit i visualment sobrecarregat, la autora (la srta Albus) volia portar-nos a reflexionar sobre el dilema entre estètica vs contingut i el difícil equilibri de forces que s'hi estableix...

és un debat força present en el nostre entorn actual on sovint la estètica es prioritza per davant de la funcionalitat...

li agraïm que ens hagi obert la porta a la reflexió...
però ara bé, deixem una cosa clara: per una altra vegada que vulgui jugar amb el html, faci-ho a un altre lloc!!
;-)

albus ha dit...

És un post tunning i original perquè és el primer d'aquest estil al palamax, cadascú hi pot donar el rerefons que vulgui però jo el vaig fer perquè em va fer gràcia la pàgina web del google en html. I aleshores vaig decidir fer un post amb imatge i sense gaire contingut per deixar que cadascú digues que en pensava i per jugar amb el tema del blog:html. El que passa és que no volia deixar tant clar de que va el post, ho havieu de deduir vosaltres.


Si cliqueu sobre les lletres que es mouen i s'obrira un link a una pàgina que es diu "enchulatublog.com"---> al final caureu en la temptació.

Anònim ha dit...

sóc la germana de l'albus xd i crec que això de que les lletres es moguin és original i innovador i no té perquè posar-ho a un altre lloc, sinó aquí on la gent ho pugui veure.
Aquest post mola molt!
Petons a tots els seus amics i visitants :)


Atentament,
LAIUS.

L'iCharl ha dit...

eieiei...
contraataquen de 2 en 2, eh?... m'agrada.. jejeje

jo només volia punxar una mica per veure si picava a algú i animàvem això una miqueta, no volia pas fer sang...


no em sembla malament lo de ficar-nos en el tema html i així fer-li una nova cara al blog... i no em refereixo només als colors i aquestes "coses de noies" (el panda provocador torna a llençar la pedra), també, com s'ha dit moltes vegades, caldria organitzar i reestructurar el post perque això és una casa de put**ALTO AHÍ!!(*)

(*) - NOTA DEL CENSOR: DAVANT DE LES PROBES QUE ENS VISITEN MENORS D'EDAT, A PARTIR D'ARA HAUREU DE MODERAR EL LLENGUATGE!

Com sabeu vosaltres ha dit...

Doncs ja em dirà vostè com es modera la secció fosca... Srta Laius, em refereixo a un conjunt de links que hi ha a la barra de la dreta i que la podran instruir en temes en què mai haurà pensat fins ara, jejeje.

Anem a fotre merder!!

Srta Albus, com se li ha de dir que si una parida s'ha d'explicar perd la gràcia? Si ens ha hagut d'explicar de què anava el post... clarament aquest post és una merda.

Punt

Anònim ha dit...

targeta groga al senyor Pebràs

sigan jugando...

albus ha dit...

Pasapalabra

monЯa Bitllenc ha dit...

Aquest és un post que obre precedents. Per una part veig que el temps lliure que dóna no haver d'estudiar pels parcials es dedica buscant certes coses no tant... productives(?). Tot i això, ja en vam tenir prou amb la rebel·lió panda i estar sotmesos al jou de l'"Oh, Gran Panda", com per a què ara es comenci a omplir de lletres fent ballarugues!! Srta. Albus, espero que no estem davant dels primers indicis de la "Rebel·lió HTML", de la "Revolta dels banners assassins" o de les influències del "Chuleatublogisme"!!

Per altra part, el segon precedent que s'obre veig que és el de la crítica oberta i de mal gust. Senyor Pebràs, espero que per l'hora que va escriure anés una mica begut... si no, no m'explico aquesta contundència i mala educació a l'hora de comentar. Espero que quan s'ho rellegeixi (més serè) se'n doni compte que ha obert un precedent de "crítica oberta".
Al Fossoblog també hi va haver un precedent de "fotresenlavidapersonalisme" i em sembla que tampoc va fer massa gràcia als afectats, així que sap perfectament la indignació que això provoca.

Potser queda malament que justament sigui jo qui trenqui una llança a favor de l'autora del post... El que fa la gent quan no li agrada un post o ni li va ni li ve és no comentar-lo o anar-se'n "per les rames" (no de rameres).

Ambsensemalrotllositanamics,
monЯa Bitllenc

Com sabeu vosaltres ha dit...

Home, evidentment vaig fer el contrari del que demanava el gran l'iCharl. Ara, si hi voleu veure més que això ja no m'hi fico.

D'aquest post no hi tinc res a dir, ni bo ni dolent. Si una broma mínimament mal redactada l'heu de veure com un atac personal, ni ho contesto, només ho deixo aquí.

Sobre la crítica als posts, al darrer post no vaig ser jo qui ho va encendre, encara que més d'un pensi el mateix que n'Alexei sobre l'abús de links. Potser allò era més contundent i no ho vau contestar de la mateixa forma que ara. Per mi publiqueu el que vulgueu.

Jo ho deixo aquí.

monЯa Bitllenc ha dit...

Però si no passa res. Per mi, tema resolt. Tampoc cal que cada vegada es faci una valoració dels posts... si un post és bo, molt llarg, té massa links o vídeos... ja es veu pel nombre de comentaris que té i ja està*. (Però, pel que es veu, com es veu, hi ha excepcions. Jeje)

Per mi no és cap ofensa personal... simplement demanava finura, no a vostè, sinó a tothom. A més, ha dit "merda" i sobre aquesta paraula el Sr. Cisquet hi té l'exclusivitat!! (però em temo que no era per això la targeta groga del sr. moderador)

Vinga, tanquem aquest parèntesi, demano disculpes per algunes de les coses que he escrit i continuem amb els missatges sobre el post, que és el que hi hauria d'haver. (és a dir, aquest (i algun altre) com si no hi fossin).
Ah, i sobre els dos posts anteriors... encara no els he llegit/vist. Bàsicament perquè no he tingut suficient temps, en part estic bastant d'acord amb el Sr. Alexei.


*he escrit això sense fer cap comprovació pels posts per corroborar-ho abans d'escriure-ho.

monЯa Bitllenc ha dit...

Ambsenseambsense,
monЯa Bitllenc


PD: aquest comentari compta com a "comentari sobre el post"?. Només volia fer una gracieta. XD
PD2: No suporto que la gent posi XD al final de frase. Proposo utlitzar: LoL, que encara fa més ràbia.

(Laughing out Loud, podeu buscar-ho a la Wikipedia, n'és una entrada)

Ente Extraterrestre Torralba ha dit...

Juas xD LOLCOPTER